Leganes thuisshirt 2019-2020

CD Leganés en kledingsponsor JOMA hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden in het Estadio Municipal de Butarque gedurende 2019-20. De ‘’Pepineros’’ eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek in de Spaanse competitie en speelt daarom dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau. Het Spaanse sportmerk JOMA is sinds 2011 kledingsponsor van de Spanjaarden.

CD Leganes thuis shirt en tenue 2019-2020

Het Leganes thuisshirt voor 2019-2020 bevat dit jaar brede witte en blauwe, verticale banen. Dit jaar bevatten de banen een speciaal detail. Middels een design van dunne, flitsende strepen lopen deze naar de onderkant over in de andere kleur. De witte banen worden blauw en vice versie. Op het midden van het voetbalshirt bevindt zich een horizontale blauw band met gradiënt strepen, waarin het logo van sponsor BETWAY is verwerkt. Het gokbedrijf is sinds 2018 hoofdsponsor van de Primera Division club. Het tenue bevat een ronde hals in het blauw en de mouwen zijn een combinatie van blauw en wit. De logo’s van de club en JOMA staan op de borst en het logo van het Spaanse sportmerk staat ook weer op beide mouwen. De achterkant van het voetbalshirt van Leganes bevat in de nek nog een speciaal detail. Hier staat de tekst: 'Soñando desde 1928' (Dromend sinds 1928). Het thuistenue van CD Leganes wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met witte details. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe thuistenue.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe CD Leganes voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als El Zhar, Silva, Carrillo, En-Nesyri, Siovas en andere sterspelers.

Leganes voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Leganes shirt voor 2019-2020 kan je vanaf juli/augustus bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 74,95 en deze kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze online winkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Leganes shirt in deze SHOP! 

OF in deze winkel! (inclusief officiële bedrukking)

Leganes voetbalshirt 2019-2020

Leganes thuisshirt 2019-2020