29 november 2016

CD Leganes 3e shirt 2016-2017

CD Leganes en kledingsponsor JOMA hebben een nieuw 3e shirt gelanceerd voor de Spaanse Primera Division club. In dit nieuwe shirt speelt de huidige nummer vijftien van de Spaanse competitie een aantal uitwedstrijden in de competitie en de COPA Del Rey gedurende dit seizoen. Het shirt werd door de club voor het eerst gedragen in de wedstrijd tegen Espanyol. Deze wedstrijd met door Espanyol met 3-0 gewonnen. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt van CD Leganes.

Zwart Leganes voetbalshirt 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt van Club Deportivo Leganes is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de vier horizontale banen over de borst. De bovenste en onderste baan zijn wit, terwijl de middelste twee banen geel en zwart zijn. De gele en witte tinten komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de klassieke polo kraag. Het logo van JOMA staat zowel op de rechter borst als op de mouwen en het logo van de Spaanse club versiert de linker borst van het shirt. Hoofdsponsor van de club, die haar thuiswedstrijden in het Estadio Municipal de Butarque speelt, is Fly Royal Jordanian. De mouwen van het shirt bevatten de officiële LA LIGA badges. Het nieuwe tenue van Leganes wordt gecompleteerd door een zwart broekje en zwarte kousen met gele en witte details. Eerder lanceerde de Spaanse club al twee andere voetbalshirts voor 2016-2017.

Leganes shirt kopen

Het nieuwe CD Leganes voetbalshirt of tenue  kan je vanf nu kopen in de onderstaande STORE voor ongeveer € 80,-.  Mocht je zelf niet in staat zijn dit shirt te kopen, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen.

Koop het nieuwe Leganes shirt in deze STORE! 

Check andere nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 bij Subside Sports!

Cd -leganes -3e -shirt -2016-2017