CD Leganés voetbalshirts 2020-2021

De Spaanse club CD Leganes heeft deze week ook de nieuwe tenues gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt Leganés de Segunda Division en Copa del Rey uitwedstrijden gedurende 2020-2021. De ‘’Peineros’’ eindigden afgelopen seizen op een achttiende plek in La Liga en speelt en keert na vier seizoenen dus weer terug naar het tweede niveau van Spanje. Ook dit seizoen is Joma verantwoordelijk voor het design van de tenues van de degradant. Deze functie heeft het Spaanse sportmerk sinds 2011 en beide partijen hebben nog een contract tot 2022.

Leganés thuisshirt 2020-2021

Het Leganés thuisshirt 2020-2021 heeft ene traditioneel design. Het tenue wordt gekenmerkt door de twee verticale lichtblauwe banen over het midden van het tenue. Ook de zijkanten van het tenue en de taping over de mouwen zijn lichtblauw. Het CD Leganés voetbalshirt is verder voorzien van gouden details. De ronde hals is goud en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Deze kleurencombinatie is gebaseerd op de kleuren van het clubembleem. Het logo van JOMA staat in het lichtblauw op de rechtermouw en de andere mouw bevat het embleem van de club. Sponsor BETWAY versiert het midden van de tenues van de club van trainer Javier Aguirre. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de leus van de voetbalclub: ""Soñando desde 1928"  Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een lichtblauwe taping. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Leganés uitshirt 2020-2021

Het Leganés uitshirt 2020-2021 is dit jaar geheel zwart met groene accenten. De logo’s van de club en Joma op de borst en de mouwen zijn groen en hetzelfde geldt voor de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Verder wordt het uittenue gekenmerkt door het design van driehoeken vanaf de borst naar de onderkant van het tenue. Het logo van Betway staat op het uitshirt in het wit op de borst. De achterkant van het tenue heeft een andere tekst dan het thuisshirt, namelijk: ‘’ Pepinero Feeling.’’ Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met opnieuw groene details. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Jonathan Silva, Burstinza, Rosales, Tarin, Recio, Siovas en andere spelers.

Leganes voetbalshirt bestellen

De Leganes voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf deze maand of in september bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 74,95 en deze kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze online winkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Leganes shirt in deze SHOP! 

OF in deze winkel! (inclusief officiële bedrukking)

 

Leganes thuisshirt 2020-2021