16 juni 2016

Club Deportivo Leganes voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Leganes voetbalshirts voor 2016-2017 zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor JOMA en de Spaanse club. In deze shirts speelt de Spaanse club de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende komend seizoen. Club Deportivo Leganes is afgelopen seizoen gepromoveerd naar het hoogste niveau. De Spaanse club eindige afgelopen seizoen als tweede in de Seguna Division en promoveerde daardoor voor het eerst in de geschiedenis naar de Primera Division. Vandaag werden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de Spaanse club gelanceerd, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Municipal de Butarque. We bespreken beide nieuwe shirts van de club.

CD Leganes thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Leganes thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de brede witte en blauwe banen over het shirt. Verder is het nieuwe voetbalshirt uitgerust met een v-hals. Het logo van de Spaanse kledingsponsor JOMA staat zowel op de mouwen als op de rechter borst en het logo van Club Deportivo Leganes versiert de linker borst. Zoals op alle shirts van de La Liga clubs is de officiële LFP badge aanwezig op de rechter mouw. Verder bevat het nieuwe tenue weinig opvallende accenten. Het shirt wordt gecompleteerd door een wit short en overwegend witte kousen. Beide items bevatten blauwe accenten.

CD Leganes uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Club Deportivo Leganes uitshirt is komend seizoen overwegend groen en bevat een stijlvolle henley collar met witte accenten. De witte accenten komen ook terug in twee horizontale banen over de borst. Over de borst lopen bovendien nog een groene en zwarte baan. De rechter borst en de mouwen bevatten weer het logo van Joma en op het midden van de borst prijkt de badge van de club. De kleur van het nieuwe uitshirt is overigens gebaseerd op de bijnaam van de club: 'Pepineros' (komkommers). Het nieuwe uittenue van Leganes wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de onderkant een witte strip. De kousen bevatten ook deze kleurencombinatie. Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues van CD Leganes, waarin sterren als Szymanowski, Insua, Montovani en Pena schitteren gedurende komend seizoen. In het verleden speelde Eto'o overigens ook voor de Spaanse club.

CD Leganes shirt kopen

Het nieuwe CD Leganes voetbalshirt kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Spaanse club en nu ook in de onderstaande STORE voor ongeveer € 80,-.  Mocht je zelf niet in staat zijn dit shirt te kopen, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. 


Koop het nieuwe Leganes shirt in deze STORE! 

Check andere nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 bij Subside Sports!

Cd -leganes -voetbalshirt -2016-2017