CD Leganés voetbalshirts 2022-2023

De Spaanse club Leganés en kledingsponsor JOMA hebben het nieuwe Leganés thuisshirt 2022-2023 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Spaanse club de La Liga 2 en Copa del Rey wedstrijden in 2022-2023. Leganés eindigde afgelopen seizoen op de twaalfde plek in La Liga 2 en speelt dus ook dit seizoen weer op het tweede niveau. Ook dit jaar is JOMA verantwoordelijk voor het design en de productie van de Leganés tenues. Deze functie heeft het Spaanse sportmerk sinds medio 2011.

CD Leganés thuisshirt 2022-2023

Het CD Leganés thuisshirt 2022-2023 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de vier verticale lichtblauwe banen. Deze banen hebben de vorm van klauwsporen, geïnspireerd door de bijnaam van de club: ''Once Leones.'' Dit is bedoeld om de kracht van de oprichters over te brengen op zowel de huidige spelers als de fans. Het verschijnt op de voorkant en op de onderrug. De bijnaam van de club is ook in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt verwerkt. Het Leganés thuisshirt bevat verder een blauwe, ronde hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is blauw. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van JOMA in het goud. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Op de achterkant van het tenue staat het logo van sponsor Laboratorios Ynsadiet. De linkermouw is bovendien uitgerust met de officiële La Liga 2 badge. Het CD Leganés thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en JOMA staan. De kousen zijn ook volledig wit.

De CD Leganés tenues 2022-2023 zijn uitgerust met een Micromesh technologie. Deze technologie is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht/zweet en voor ventilatie. Bovendien zijn de voetbalshirts uitgerust met het zogenaamde flocklock naadsysteem, waardoor de tenues niet tegen het lichaam aan schuren en de spelers vrijer kunnen bewegen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de CD Leganés voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Shibasaki, Pardo, Giraudon, Cissé, Omeruo en nog meer spelers. De nieuwe Leganés voetbalshirts 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Spaanse club. Andere voetbalshirts van Spaanse clubs bestel je in deze winkel! 

CD Leganes thuisshirt 2022-2023

CD Leganes thuisshirt 2022-2023