CD Leganés uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Club Deportivo Leganés en kledingsponsor JOMA hebben inmiddels ook de nieuwe uitshirts van de Spaanse club officieel gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt het keurkorps van trainer Mauricio Pellegrino de La Liga en Copa del Rey uitwedstrijden gedurende 2019-20. Leganés heeft ook dit seizoen weer twee verschillende uitshirts. Eerder lanceerden de club en JOMA al het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020.

Groen Leganés uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Leganés uitshirt voor 2019-2020 heeft twee tinten groen. De body van het tenue is lichtgroen en de mouwen en ronde hals zijn donkergroen. De zijkanten van het uitshirt van CD Leganés zijn uitgerust met een design van dunne puntjes. Op de borst staan de logo’s van JOMA en de club in het donkergroen. Ook het logo van sponsor BETWAY op het midden van het tenue is donkergroen. In de hals op de achterkant van het tenue prijkt de leus van de club: ‘’Sentimiento Pepinero.’’ Het uittenue wordt compleet gemaakt door een lichtgroen voetbalbroekje en lichtgroene kousen met donkergroene details.

Paars Leganés uitshirt 2019-2020

Het alternatieve uitshirt van CD Leganés is paars en bevat een design van geometrische vormen over de voorkant van het voetbalshirt. Deze vormen betreffen vooral driehoeken in verschillende tinten paars. De mouwen zijn uitgerust met een brede taping in een iets donkerdere tint paars. De logo’s van de club, JOMA en sponsor BETWAY op het derde tenue zijn wit. De achterkant van de hals van het derde voetbalshirt van de Spaanse La Liga club bevat de tekst: #NoALaViolenciaDeGénero. Dit tenue wordt ook compleet gemaakt door een paars broekje en paarse kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Leganés uitshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als En-Nesyri, Recio, Tarin, Munoz, Braithwaite en nog meer sterspelers.

Leganés voetbalshirt bestellen

De nieuwe Leganés uitshirts voor 2019-2020 kan je vanaf september bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 74,95 en deze kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze online winkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Leganes shirt in deze SHOP! 

OF  in deze winkel! (inclusief officiële bedrukking)

Leganes voetbalshirts 2019-2020