2 september 2016

Kameroen Afrika Cup 2017 thuisshirt

Het nieuwe Kameroen Afrika Cup of Nations voetbalshirt voor 2017 is vandaag officieel gelanceerd door de voetbalbond van Kameroen en kledingsponsor Puma. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het land in ieder geval de Afrika Cup of Nations thuiswedstrijden, welke in januari en februari van 2017 plaatst vindt in Gabon. Het lanceren van dit nieuwe shirt betekent dat het nationale elftal van Kameroen maar een aantal wedstrijden in het vorige maand gelanceerde evoKNIT voetbalshirt heeft gespeeld. We bespreken hieronder het design van het niuewe voetbalshirt van Kameroen.

Kameroen Afrika Cup thuisshirt en tenue 2017

Het nieuwe Kameroen Afrika Cup voetbalshirt voor 2017 is overwegend groen en bevat tevens rode en gele accenten. Hiermee is het nieuwe Kameroen voetbalshirt geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land. Allereerst is de brede ronde hals geel, evenals de gevouwen kraag en de bies aan de onderkant van de mouwen. Zowel de gevouwen kraag als de bies aan de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een reliëf van rode driehoeken. Ook de brede PUMA T7 strip, die over de schouders en mouwen loopt is overwegend rood. Het logo van kledingsponsor PUMA prijkt zowel op de mouwen als op het midden van de borst in het geel. De Duitse kledingsponsor is sinds 1997 de kledingsponsor van het nationale elftal van het land en de vertegenwoordigende elftallen. De linker borst van het nieuwe shirt van ''de ontembare leeuwen'' is uitgerust met een speciaal embleem van een leeuw. Dit verwijst natuurlijk naar de bijnaam van het nationale elftal. De rechter borst is uitgerust met het logo van de Kameroenese voetbalbond: FECAFOOT / Fédération Camerounaise de Football. Boven het logo prijken vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen Afrika Cups in 1984, 1988, 2000 en 2002. Ook de achterkant van het shirt bevat een speciaal design. Hier bevindt zich aan de bovenkant een groot rood vlak met daaronder een subtiele horizontale gele lijn en daaronder weer rode driehoeken. Het nieuwe tenue van Kameroen wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje en groene kousen met zowel rode als gele details. Sterren als Mbia, Aboubakar, Choupo-Moting, Matip, Assou-Ekotto, Kamini en andere sterren zullen schitteren binnenkort in dit shirt. Deze tenues zijn uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe Kameroen Afrika Cup 2017 thuisshirt.

Kameroen voetbalshirt kopen

Het nieuwe Kameroen Afrika Cup of Nations thuisshirt voor 2017 kan je vanaf nu kopen. Het nieuwe Kameroen shirt voor 2016-2017 kan je per direct in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je ook je Kameroen voetbalshirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van jouw favoriete sterspeler. Andere producten van het Afrikaanse land kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop de nieuwste Kameroen shirts in deze officiële shop! (inclusief goedkope t-shirts en retro shirts)

of de officiële Kameroen STORE

 Kameroen Afrika Cup Thuisshirt 2017

Kameroen Afrika Cup Thuisshirt 2017 2