19 oktober 2017

Kameroen trainingspak 2018-2019

Kameroen heeft vanaf november 2017 ook een nieuw trainingspak. Dit pak wordt door de spelers van het nationale elftal gedragen tijdens de periode 2017-2018. Het Kameroense elftal heeft zich niet weten te plaatsen voor het WK in Rusland. Dit pak wordt dus vooral gedragen tijdens de Africa Cup of Nations in 2018 en de Afrika Cup van 2019. Het nieuwe Puma trainingspak van het nationale elftal bestaat dit seizoen uit een training top en een strakke trainingsbroek. Check hieronder alle details over het nieuwe trainingspak dat dit jaar gedragen wordt door sterren als Aboubakar, Matip, Moukandjo, N'Koulo en andere sterren.

Kameroen training top en trainingsbroek 2018-2019

De training top van het nieuwe Kameroen trainingspak is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt. De training top is namelijk geheel groen en bevat gele accenten. De gele details komen terug in de strip over de schouders en mouwen. Verder worden de Puma training tops dit jaar gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Opvallend aan deze rits is dat deze iets verborgen is, waardoor je deze bijna niet ziet, wanneer de training top wordt gedragen. Puma heeft haar pakken dit jaar ook weer uitgerust met duimgaten aan de onderkant van de sweaters. Dit zorgt ervoor dat de mouwen de pasvorm hebben van een handschoen en bovendien dat de top nog strakker om het lichaam valt. De mouwen van de training top zijn dan ook raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en ook nog eens goed meebewegen met de bewegingen van de armen. De Kameroen top wordt verder gekenmerkt door het naadloze design. Hierdoor ben je nog sneller in het pak. De zijkanten van de top zijn uitgerust met twee zakken en op de borst prijken de logo's van de voetbalbond van Kameroen en kledingsponsor Puma. Het logo van de Duitse kledingsponsor komt ook weer terug op de mouwen.

De trainingsbroek van het nieuwe trainingspak van Kameroen is geheel zwart en bevat aan de bovenkant een elastische tailleband. Met deze band kan de pasvorm aangepast worden. Verder zijn de broeken uitgerust met de logo's van de FECAFOOT en Puma en bevinden zich twee zakken aan de zijkanten. De onderkant van de pijpen bevatten enkelritsen, zodat je deze trainingsbroek makkelijk over je sneakers aan en uit kan doen. Qua pasvorm voldoet de broek ook aan de eisen van tegenwoordig. De broek valt namelijk lekker strak om de kuiten en enkels en heeft de broek dus een toelopende pasvorm. Zowel in de de broek als in de top heeft Puma ventilatiegaatjes en de Dry Cell technologie verwerkt, wat zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check ook het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019!

Kameroen trainingspak kopen

Het nieuwe Kameroen trainingspak voor 2018-2019 kan je vanaf november kopen in de onderstaande online winkel. Dit kan alleen voor volwassenen. De top heeft een prijs van € 70,- en de trainingsbroek kan je kopen voor een prijs van € 55,-. Wil je andere Kameroen producten bestellen? Check dan bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Kameroen merchandising altijd in deze online SHOP!