4 november 2017

Kameroen thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Kameroen voetbalshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door Puma en de voetbalbond van het land. In dit voetbalshirt speelt het Kameroense elftal de wedstrijden gedurende 2018 en 2019. Kameroen heeft zich niet weten te plaatsen voor het WK in Rusland. In de laatste kwalificatiepoule eindigde Kameroen als derde en pakte Nigeria een ticket voor het WK. In dit nieuwe thuisshirt speelt de club wel de wedstrijden voor de Africa Cup of Nations, welke van 12 januari tot 4 februari 2018 plaats vindt in Marokko. Puma is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van ''de ontembare leeuwen.'' Puma en de voetbalbond van het land hebben sinds 1997 een partnership. Check hieronder de details van het nieuwe tenue.

Kameroen thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Kameroen shirt voor 2018-2019 is zoals altijd groen, waarbij de body van het shirt een lichtere tint groen heeft, dan de mouwen van het tenue. Verder wordt de bovenkant van het tenue gekenmerkt door een watermerk van de kop van een leeuw. Dit is een verwijzing naar de bijnaam van het nationale elftal van Kameroen. Het watermerk wordt gekenmerkt door het gradient design van dunne puntjes, welke onderdeel is van het nieuwe template van Puma. Dit gradient design komt ook weer terug in de T7 strip van Puma over de schouders en mouwen. In deze band is het logo van Puma verwerkt en dit logo staat ook op het midden van de borst. De linker borst bevat ook weer een badge met daarin de kop van een leeuw, een verwijzing naar de bijnaam van het Kameroense voetbalelftal. De rechter borst bevat het logo van de voetbalbond Fédération Camerounaise de Football (FECAFOOT). Boven het logo van de bond prijken vijf sterren, welke verwijzen naar de gewonnen Afrika Cups in 1984, 1988, 2000, 2002 en 2017. Verder is het nieuwe tenue uitgerust met een crew neck, welke aan de zijkanten en achterkant een band bevat in de kleuren van de vlag van het land: groen/rood/geel. Het nieuwe Kameroen tenue wordt gecompleteerd door een groen broekje met aan de zijkanten een gradiënt strip. Op de broekjes staan ook de logo's van de voetbalbond en Puma. De kousen van het nieuwe Kameroen tenue zijn bovendien overwegend groen en bevatten ook gele details.

Zoals alle tenues van Puma zijn ook de nieuwe Kameroen tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic shirts zijn daarnaast uitgerust met de evoKNIT technologie van het merk. Vanaf nu sterren als Aboubakar, Moukandjo, Matip, 'N Koulou, N'Jie, Mbia en andere sterren in dit nieuwe shirt. Check nu ook het nieuwste uitshirt van Kameroen. 

Kameroen voetbalshirt kopen

Het nieuwe Kameroen voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkel. Dit shirt kan je vanaf dan bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Kameroen bedrukking gebruikt, die de spelers ook op de shirts dragen. Wil je goedkopere Kameroen producten kopen, check dan ook deze online winkels of het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Kameroen shirt altijd in deze online SHOP! (inclusief officiele bedrukking en goedkope t-shirts)

of DEZE SHOP