Kameroen voetbalshirts 2021-2022

Le Coq Sportif en de nationale voetbalbond van Kameroen hebben dit weekend de Kameroen voetbalshirts 2021-2022 officieel gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt het Kameroens voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar en de Africa Cup of Nations wedstrijden deze maand. In de groepsfase neemt Kameroen het op tegen Mali, Burkina Faso en Zimbabwe. Le Coq Sportif is sinds 2019 kledingsponsor van het nationale elftal en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor de voetbalshirts en trainingskleding van de ‘’Ontembare leeuwen.’’

Kameroen thuisshirt 2021-2022

Het Kameroen thuisshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend groen en wordt gekenmerkt door de twee v-banen over de borst. Deze banen hebben de andere kleuren van de vlag van het Afrikaanse land: rood en geel. Verder heeft het voetbalshirt een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. De linkerborst bevat de badge van een leeuw. Dit is een verwijzing naar de bijnaam van het nationale elftal. Op het midden van de borst prijkt het logo van Le Coq Sportif en de rechterborst bevat de badge van de voetbalbond, de Fédération Camerounaise de Football (FECAFOOT). Aan de onderzijde van het voetbalshirt bevindt zich in een handgeschreven lettertype ook een verwijzing naar de nickname van het Kameroense voetbalelftal: "Les Lions Indomptables" (de ontembare leeuwen). Op beide mouwen prijkt ook nog het logo van Le Coq Sportif. Het tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en gele kousen.

Kameroen uitshirt 2021-2022

Het Kameroen uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is echter geel met een groene en rode v-baan op de borst. De logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en het uitshirt heeft dezelfde hals als het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de tekst aan de onderzijde van het tenue. Het Kameroen uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en rode kousen, waarop ook de logo’s van de nationale voetbalbond en Le Coq Sportif staan. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Kameroen voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Aboubakar, Zoua, Choupo-Moting, Toko Ekambi en andere spelers.

De nieuwe Kameroen voetbalshirts 2021-2022 kun je vooralsnog alleen in de webshop van Le Coq Sportif bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of van het land? Check het dan in deze Kameroen fanshop! 

Kameroen thuisshirt 2021-2022

Zijkant Kameroen thuisshirt 2021-2022