Kameroen voetbalshirts 2022-2023

Kameroen en kledingsponsor One All Sports hebben nu ook de nieuwe Kameroen WK 2022 voetbalshirts gepresenteerd. In deze tenues speelt het Kameroense voetbalelftal de WK 2022 wedstrijden en ook de andere interlands in de periode 2022-2023. Tijdens het WK in Qatar speelt Kameroen in poule G tegen Brazilië, Servië en Zwitserland. De voetbalbond van Kameroen en One All Sports sloten onlangs een deal voor de duur van drie seizoenen. Het sportmerk, dat vooral bekend is om de motorsportkleding, is de vervanger van Le Coq Sportif. Het Franse sportmerk was sinds 2019 de kledingsponsor van ''Les Lions Indomptables''.

Kameroen thuisshirt 2022-2023

Het Kameroen thuisshirt 2022-2023 is natuurlijk overwegend groen en wordt gekenmerkt door de diagonale donkergroene blokken op de bovenzijde van het tenue. Deze donkergroene blokken vormen samen de kop van een leeuw, verwijzend naar de bijnaam van het nationale voetbalelftal: de ontembare leeuwen. Ook de kleuren van de nationale vlag van Kameroen komen terug in het voetbalshirt. De mouwen bevatten aan de onderkant een donkergroen, rood en geel vlak en ook de kraag is rood. Dit betreft een combinatie van een V-hals en opstaande kraag. De linkerborst bevat traditiegetrouw een badge van een leeuw en de linkerborst het logo van de Kameroense voetbalbond, de Fédération Camerounaise de Football (FECAFOOT). Op het midden van het Kameroen voetbalshirt prijkt het logo van kledingsponsor ONE. De binnenkant van de hals bevat ook het logo van de kledingsponsor met het motto: ''Do more, be more''. Het Kameroen thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en gele kousen, waarop ook de logo's van de voetbalbond en One All Sports staan.

Kameroen uitshirts 2022-2023

Het Kameroen uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is echter overwegend wit en bevat ook het design van donkergroene blokken op de bovenkant. Ook dit tenue bevat aan de onderkant van de mouwen een groene, rode en gele baan en de kraag van het uitshirt is wit. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met details in de kleuren van de nationale vlag. In sommige uitwedstrijden draagt het nationale elftal het Kameroen 3e voetbalshirt 2022-2023. Ook het alternatieve uitshirt heeft hetzelfde template als de andere twee voetbalshirts. Dit voetbalshirt is rood met weer groene blokken aan de bovenkant. De kraag van dit voetbalshirt is ook donkergroen en de band aan de onderkant van de mouwen heeft dezelfde kleuren als de nationale vlag. Alle details en logo's staan op dezelfde plek als op de andere voetbalshirts. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met groene details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe One All Sports Kameroen voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Aboubakar, Choupo-Moting, Mbeumo, Ekambi, Boey, Nkoulo, N'Koudo, Ngmalaeu, Casteletto en nog meer spelers.

Kameroen voetbalshirt bestellen

De Kameroen WK 2022 voetbalshirts kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen in de onderstaande winkel. Deze voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 69,95. In deze winkel kun je de voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere merchandising van het land.

Bestel het Kameroen voetbalshirt altijd in deze Kameroen fanshop! 

Kameroen thuisshirt 2022-2023

Kameroen uitshirt 2022-2023

Kameroen 3e voetbalshirt 2022-2023