19 maart 2020

Japan uitshirt 2020-2021 uitgelekt

Adidas lanceert binnen een aantal wekenhet nieuwe Japan uitshirt voor de periode 2020-2021. Dit nieuwe uitshirt wordt door de ''Samurai Blue'' gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2021-2022 op vreemde bodem. In het nieuwe Japan thuisshirt speelt het Japanse elftal de thuiswedstrijden deze periode. Vandaag hebben we de eerste afbeeldingen van het nieuwe uitshirt, dat binnenkort door adidas officieel gelanceerd wordt. 

Wit Japan uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Japan uitshirt voor 2020-2021 is, evenals vele andere voetbalshirts van adidas voor 2020-2021, gebaseerd op het Condivo 20 template. Ook het uitshirt van Colombia en Argentinië hebben dit design. Dit template wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print. Op het nieuwe uitshirt van het Japanse voetbalelftal is deze all-over print een combinatie van wit en zilver. Ook het thuisshirt van Japan heeft een all-over camo print. De bovenkant van het nieuwe uitshirt is geheel wit en het shirt is bovendien uitgerust met de zogenaamde adidas EQT v-collar. Deze V-hals is geïnspireerd door de V-hals van de adidas voetbalshirt van begin jaren '90. Een ander kenmerk van het Condivo template zijn de brede banen aan de onderkant van de mouwen. Op het voetbalshirt van Japan heeft deze band dezelfde kleur als het overige deel van het tenue. Het embleem van de JFA (Japan Football Association) prijkt op de linkerborst met daarboven een badge van de Japanse vlag. De onderkant van het nieuwe Japan uitshirt bevat ook nog een speciale tag. De drie adidas trademark strepen staan op de zijkanten van het tenue en zijn zwart. Het logo van het Duitse sportmerk staat in het zwart op de rechterborst. 

Het Japan uittenue 2020-21 wordt dit ajar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. De zijkanten van het broekje bevatten zwarte adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de JFA en adi. De kousen van het uittenue zijn rood met aan de bovenkant witte strepen en net onder het midden de naam van het land: JAPAN.  Hoe dan ook zijn de nieuwe tenues uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder een afbeelding van hoe het Japan shirt er mogelijk uit gaat zien. Zodra het officieel gelanceerd word, hebben we meer nieuws.

Japan uitshirt bestellen

Het nieuwe Japan uitshirt voor 2020-2021 kun je vanaf deze zomer dus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen waarschijnlijk € 89,95 en de authentic versie € 129,95. Dit betreft de versie die de spelers ook echt dragen en is uitgerust met de HeatReady technologie. Beide shirts zijn vanaf maart beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Japan voetbalshirt direct in deze SHOP!

of in deze winkel  (inclusief goedkope t-shirts)