22 december 2020

Gamba Osaka voetbalshirts 2021

De Japanse voetbalclub Gamba Osaka en kledingsponsor Umbro hebben deze week de nieuwe Gamba Osaka voetbalshirts 2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de Aziatische club de Japanse J-League en bekerwedstrijden gedurende 2021. Gamba Osaka eindigde in 2020 op een tweede plek achter kampioen Kawasaki Frontale en speelt daarom komend seizoen ook in de Aziatische Champions League.

Gamba Osaka thuisshirt 2021

Het Gamba Osaka thuisshirt 2021 heeft het iconische design met een modern tintje. Het voetbalshirt bevat brede zwarte en blauwe banen en door deze banen lopen opvallende, diagonale lijnen in verschillende breedtes en in verschillende tinten blauw. Deze strepen symboliseren de groei van de club in de afgelopen veertig jaar. De mouwen zijn ook overwegend blauw en worden afgesloten door een zwarte band. Ook de vhals van het tenue is blauw. Op de rechterborst prijkt het logo van Umbro en de andere borst bevat de badge van de club. Boven het clublogo staan maar liefst negen sterren, verwijzend naar de prijzenkast van de club. Op beide mouwen prijken twee witte diamanten, geïnspireerd door het Umbro logo. Verder bevindt zich in de nek een blauw/witte taping en heeft het tenue een v-hals. Op het tenue staan ook verschillende sponsoren: Panasonic, Daicel, Rohto en Ship Healthcare. Het tenue bevat op de mouwen bovendien de officiële J-League badges. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Gamba Osaka uitshirt 2021

Het Gamba Osaka uitshirt 2021 is overwegend wit en bevat een design van diagonale blauwe lijnen over de linkerzijde van het tenue. De band aan de onderkant van de mouwen is ook een combinatie van navy blauw en royal blue. Ook dit tenue bevat een v-hals met aan de achterzijde een blauw/zwart vlak. De logo’s van alle sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een overwegend wit voetbalbroekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Gamba Osaka voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ademilson, Usami, Ideguchi, Yamamoto en andere spelers. 

Ben je op zoek naar het voetbalshirt van een Japanse club? Check het dan in deze fanshop! 

Gamba Osaka uitshirt 2021