21 maart 2018

Japan uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Japan is vandaag door adidas bekend gemaakt onder het bekende WK motto: ''HERE TO CREATE.'' Dit gebeurde tegelijkertijd met de lancering van andere WK uitshirts van landen waarvan adi kledingsponsor is. In dit nieuwe tenue spelen ''The Samurai Blue'' de uitwedstrijden tijdens het WK van 2018 en de overige uitwedstrijden gedurende de periode 2018-2019, waaronder de uitwedstrijden in de Azië Cup van 2019. Tijdens het WK van 2018 neemt Japan het in poule H op tegen Senegal, Colombia en Polen. Adidas is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design van het voetbalshirt van het elftal. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 1999 en het contract loopt in ieder geval nog tot 2022. Meer weten over het tenue van het Aziatische land? Check hieronder de details.

Grijs Japan uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Japan uitshirt voor het WK van 2018 is overwegend grijs (door adidas ''CLEAR GREY'' genoemd) en wordt verder gekenmerkt door de drie diagonale banen, welke zich bevinden op de linker bovenkant van het shirt. Deze banen zijn ook grijs en verdeeld in dunne, verticale strepen. Deze print is geïnspireerd door de adidas EQT voetbalshirts uit de beginjaren '90, waardoor het nieuwe Japan uitshirt, evenals de andere adidas uitshirts voor het WK, geheel in jaren '90 stijl is. Daarnaast bevat het tenue de zogenaamde adidas EQT collar. Dit is een v-hals met een recht deel in het midden. Deze v-hals bevat witte accenten. De witte accenten zijn ook weer te vinden in de drie strepen van adidas, welke alleen over de schouders lopen. Verder bevat het shirt weinig spannende details. De rechter borst is uitgerust met het adidas performance logo in het rood en op de linker borst prijken het logo van de Japanse voetbalbond/ Japan Football Association (JFA) en de vlag van het land.

Het Japan uittenue voor het WK in Rusland wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Op dit broekje staan ook weer de logo's van de voetbalbond en adidas. De zijkanten van het short zijn uitgerust met zilveren adidas strepen. De kousen zijn licht grijs met aan de bovenkant drie witte adidas stripes. Op het voetbalkousen van het Japanse elftal staat ook de naam van het land in het rood: JAPAN. Alle adidas tenues zijn tijdens het WK ook weer uitgerust met de adi Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het Japanse voetbalelftal maakt in dit shirt haar debuut in de vriendschappelijke interland tegen Zwitserland op 8 juni 2018. Vanaf dan schitteren sterren als Honda, Nagatomo, Kagawa, Okazaki, Uchida, Hasebe en andere sterren in dit voetbalshirt. Dit tenue wordt de komende twee jaar gedragen. Pas in 2020 wordt er een nieuw Japan shirt gelanceerd.  In november werd al wel het Japan WK 2018 thuisshirt bekend gemaakt.

Japan WK 2018 voetbalshirt bestellen

Het voetbalshirt van Japan kan je pas vanaf nu in de onderstaande webshops. De prijs is voor volwassenen ongeveer € 85,- (maat XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen (maat 128, 140, 152, 164 en 176) € 70,-. Je hebt ook de mogelijkheid het Japan shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van Japan bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Japan shirt in DEZE ONLINE SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of deze grote JAPAN SHOP!