Ivoorkust voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe voetbalshirts van Ivoorkust zijn vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Duitse kledingsponsor Puma. Het Duitse sportmerk heeft vandaag voor vijf Afrikaanse landen de voetbalshirts gelanceerd. In de tenues spelen ‘’les Éléphants’’ de kwalificatie- en oefenwedstrijden  ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar in de periode 2020-2021. Bondscoach van Ivoorkust is de Belgische trainer Marc Wilmots. Ook dit seizoen is Puma verantwoordelijk voor de productie van de voetbalshirts van het Ivoriaanse voetbalelftal. Deze functie heeft het Duitse sportmerk al sinds 2005 en de voetbalbond en Puma hebben nog een langdurig contract.

Ivoorkust thuisshirt 2020-2021

Puma heeft het template van de Ijsland voetbalshirts gekopieerd naar de voetbalshirts van Ivoorkust. De tenues van het Ivoriaans voetbalelftal hebben dan ook dezelfde print als de tenues van Ijsland, waarvan Puma sinds dit jaar ook de kledingsponsor is. Het Ivoorkust thuisshirt 2020-2021 is dit jaar natuurlijk weer overwegend oranje en wordt gekenmerkt door de print van verticale blokken. Deze blokken hebben een brushed effect en in deze blokken is ook weer een speciaal patroon verwerkt. Dit patroon is geïnspireerd door de bijnaam van het nationale elftal: '''les Éléphants.'' Verder is het Ivoorkust voetbalshirt uitgerust met een groene opstaande kraag met een knoopje, ook wel de moderne polokraag genoemd. Over de mouwen loopt een brede Puma T7 taping in het groen. In deze band is in het oranje het Puma logo verwerkt. Het logo van de kledingsponsor prijkt in het groen op de rechterborst. De linkerborst bevat het officiële logo van de voetbalbond van het land, de Fédération Ivoirienne de Football (FIF). In de nek op de achterkant van het tenue is de naam van het land verwerkt: IVORY COAST. Het thuistenue van Ivoorkust wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede groene taping. De kousen van het thuistenue zijn ook oranje met aan de bovenkant een brede band met daarin een design van gradiënt strepen in het groen/oranje.

Ivoorkust uitshirt 2020-2021

Het Ivoorkust uitshirt 2020-2021 bevat dezelfde print op het tenue. Dit tenue is overwegend wit met een design van zwarte, verticale blokken met het zelfde brushed effect en het speciale patroon. Een ander verschil met het thuisshirt is dat het uittenue is uitgerust met een ronde hals in het wit. Het Puma logo staat in het oranje op de schouders en de rechterborst. De badge van de voetbalbond op de linkerborst is een combinatie van alleen oranje en wit. Ook in de nek van dit tenue prijkt de naam van het land, maar dan in de moedertaal: Cote d’Ivoire. De achterzijde van het tenue is geheel wit en hetzelfde geldt voor het voetbalbroekje van het uittenue. De logo’s op het broekje zijn wel oranje. De kousen van het uittenue zijn overwegend wit met aan de bovenkant dunne witte en oranje lijnen. Alle voetbalshirts van Puma zijn voorzien van de Dry Cell technologie van het Duitse sportmerk, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Ivoorkust tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Nicolas Pépé, Wilfried Zaha, Aurier, Gradel, Bailly, Seri, Die, Kessié en nog meer spelers.

Ivoorkust voetbalshirt bestellen

Ook de nieuwe voetbalshirts van Ivoorkust zijn vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) hebben de tenues een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn de voetbalshirts € 69,95. In deze winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien goedkope t-shirts of retro shirts van het nationale voetbalelftal. Directe levering! 

Koop het nieuwste Ivoorkust voetbalshirt in deze winkel!

of deze STORE

of de Ivoorkust fanshop (inclusief goedkope voetbalshirts en bedrukking)