Ivoorkust uitshirt 2022-2023

De nationale voetbalbond van Ivoorkust en kledingsponsor Puma hebben nu ook het nieuwe Ivoorkust uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit tenue speelt het team van bondscoach Jean-Louis Gasset de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op de Afrika Cup en andere interlands in de periode 2022-2023. Ivoorkust heeft zich niet geplaatst voor het WK van 2022 in Qatar. Puma is verantwoordelijk voor het design en de productie van de uitshirts van Ivoorkust. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2006.

Ivoorkust uit shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe Ivoorkust uitshirt 2022-2023 heeft, evenals alle andere nieuwe uitshirts van de landenteams van Puma, het standaard Puma template. Dit template gebruikt het Duitse merk dus voor alle nieuwe tenues van landenteams, natuurlijk wel met een persoonlijke kwinkslag. Het idee doet denken aan het Total90 template van Nike in 2004 en het adidas Teamgeist template van 2006. Beide merken gebruikten destijds ook een standaard template voor alle voetbalshirts. Het Ivoorkust uitshirt is overwegend wit en bevat een speciaal vlak op het midden van het tenue. Dit vlak is kenmerkend voor het Puma template en heeft een oranje omranding. De omlijning van het vlak is geïnspireerd door de grenzen van het land en bevat een oranje omranding. De binnenkant van het vlak bevat de borstnummers van de spelers van Ivoorkust. In het bovenste gedeelte van het vlak zijn verschillende details verwerkt. De rechterkant bevat de nationale vlag, op het midden prijkt het logo van de Ivoriaanse voetbalbond (Fédération Ivoirienne de Football/FIF) en op de linkerzijde van het vlak staat in een sierlijk lettertype de bijnaam van het nationale elftal: ''Les Eléphants''. Boven het vlak staat het Puma no 1 logo in het groen. Dit logo bevat zowel het woordmerk als de Puma cat. Het logo van het sportmerk staat in het groen ook op de mouwen. De ronde hals bevat een oranje band en ook de band aan de onderzijde van de mouwen is oranje. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de naam van het land: Cote d'Ivoire. Het Ivoorkust uittenue 2022-22023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en bevat ook de logo's van de voetbalbond en Puma. De kousen zijn ook wit en bevatten op het midden een oranje horizontale lijn.

Zoals alle Puma tenues zijn de Ivoorkust voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de nieuwste technologieën van Puma. De authentic tenues (de versie die de spelers dragen) bevatten de nieuwe Puma Ultraweave technologie. Deze tenues zijn super licht (slechts 72 gram), bevatten extra ventilatiezones en zijn vrijwel naadloos. Zowel de Utraweave voetbalshirts als de replica tenues bevatten de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Ivoorkust uitshirt 202-2023, welke vanaf nu tot begin 2014 gedragen wordt door spelers als Haller, Pépé, Kessie, Zaha, Fofana, Aurier, Bailly, Gervinho, Sangaré, Kouamé en andere spelers en check ook het Ivoorkust thuisshirt 2022-2023.

Ivoorkust uitshirt bestellen

Het Ivoorkust uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 90,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 70,-. In deze webshops kun je de Ivoorkust voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere merchandising van het land.

Bestel het Ivoorkust uitshirt in de officiële PUMA SHOP

of deze fanshop! 

Ivoorkust uitshirt 2022-2023