19 maart 2018

Ivoorkust uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Ivoorkust is vandaag ook bekend gemaakt door kledingsponsor Puma en de voetbalbond van het Afrikaanse land. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het nationale elftal gedurende de periode 2018-2019. Ivoorkust heeft zich niet weten te plaatsen voor het WK van 2018 in Rusland, waardoor het in dit shirt alleen een aantal oefenwedstrijden op vreemde bodem speelt in dit shirt. Wanneer het land zich weet te plaatsen voor de Afrika Cup van 2019, welke plaatsvindt in Kameroen, speelt het waarschijnlijk ook in dit nieuwe uitshirt. Zeker is dat Puma ook komende jaargang weer kledingsponsor is van het nationale elftal. Deze functie vervult het merk sinds 2005. Meer weten over het mogelijke nieuwe shirt? Check hieronder de details!

Wit Ivoorkust uit shirt en tenue 2018-2019

Puma heeft er deze jaargang voor gekozen om eenzelfde template te gebruiken voor alle uitshirts van de nationale elftallen waarvan het kledingsponsor is. Het Duitse sportmerk verzorgt ook de tenues van landen als Italie, Servie, Zwitserland, Uruguay, Kameroen en Ghana. Het thema van alle uitshirts voor 2018-2019 is nationale trots. Om alle details als het ware uit het shirt te laten springen, zijn alle uitshirts van deze nationale elftallen wit. Bij het uitshirt van Ivoorkust is dit niet anders. Het nieuwe uitshirt van het Ivoriaanse elftal is dus overwegend wit. Daarnaast bevat het shirt details in de kleuren van de vlag van het land. De oranje/wit/groene kleurencombinatie komt zowel terug in de ronde hals als in een strip aan de achterkant van de hals. Verder heeft het tenue een vrij simpel design. Het logo van de Ivoriaanse voetbalbond, de Fédération Ivoirienne de Football (FIF) prijkt op de linker borst. Boven het logo zijn twee witte sterren geplaatst. Deze witte sterren verwijzen naar de gewonnen Afrika Cups in 1992 en 2005. De rechter borst bevat de Puma cat en het logo van de Duitse kledingsponsor komt ook weer terug op beide mouwen in het oranje.

Het nieuwe uittenue van Ivoorkust wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten een brede witte strip. Bovendien is het broekje uitgerust met de logo's van de voetbalbond en Puma. De kousen zijn ook geheel wit met subtiele groene en oranje details uit de kleuren van de vlag van het land. Zoals alle Puma tenues zijn ook deze shirts uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic tenues van het Afrikaanse land zijn daarnaast uitgerust met de nieuwe Puma evoKNIT technologie. Dit systeem zorgt voor de getailleerde fit van de voetbalshirts en zorgt er bovendien voor dat zweet nog sneller naar de buitenkant van het tenue wordt getransporteerd. Een ander kenmerk van evoKNIT is dat het shirt geen naden bevat, waardoor de spelers nog minder hinder ondervinden van het tenue en dus beweeglijker zijn. 

Dit nieuwe shirt wordt pas in september voor het eerst gedragen in de kwalificatiereeks naar de Afrika Cup in 2019. Pas in maart 2020 wordt er een nieuw uitshirt door Puma gelanceerd. Eerder werd al wel het nieuwe Ivoorkust thuisshirt voor 2018-2019 bekend gemaakt. In deze tenues schitteren spelers als Touré, Gervinho, Zaha en andere sterren.

Ivoorkust voetbalshirt bestellen

Het nieuwe voetbalshirt en tenue van Ivoorkust kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online webshops. Dit shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het tenue is ongeveer € 85,-. In deze shops kan je het nieuwe voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van Ivoorkust bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Ivoorkust shirt in DEZE SHOP (inclusief goedkope voetbalshirts en bedrukking)

of deze winkel!