8 november 2017

Ivoorkust thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe voetbalshirt van Ivoorkust voor 2018-2019 is officieel bekend gemaakt door Puma en de Ivoriaanse voetbalbond. In dit voetbalshirt speelt het Ivoriaanse voetbalelftal haar thuiswedstrijden tijdens het WK van 2018 en andere wedstrijden gedurende de periode 2018-2019. Ivoorkust staat in de kwalificatie momenteel op een eerste plaats in kwalificatie poule C. Met nog één wedstrijd te gaan heeft Ivoorkust één punt voorsprong op Marokko. Puma is ook komend jaargang weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van het keurkorps van Marc Wilmots. Het Duitse sportmerk is sinds 2005 kledingsponsor van het nationale elftal en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2019. Check hieronder de details van het nieuwe voetbalshirt!

Ivoorkust voetbalshirt en tenue WK 2018

Het nieuwe thuisshirt van Ivoorkust is zoals altijd overwegend oranje en wordt dit jaar gekenmerkt door de all-over gradient print. Een gradient print is een print in kleine, dunne, puntjes. Dit betreft op het shirt van Ivoorkust een print in het oranje/wit en wel van de kop van een olifant, inclusief de contouren van de slurf van de olifant. Dit is natuurlijk een verwijzing naar de bijnaam van het nationale elftal: ''les Elephants.'' De gradient details komen ook terug in de mouwen. De strip over de mouwen heeft ook het gradient design en ook de bies aan de onderkant van het de mouwen heeft het ontwerp van dunne puntjes. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals met aan de zijkanten van de crew neck een strip in de kleuren van de Ivoriaanse vlag: oranje/wit/groen. De rechter borst van het tenue bevat het Puma logo en dit embleem komt ook weer terug op de mouwen van het tenue. De linker borst is uitgerust met het logo van de Ivoriaanse voetbalbond FIF (Fédération Ivoirienne de Football). Boven dit logo prijken twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen Afrika Cups in 1992 en 2015. De mouwen van het nieuwe Ivoorkust shirt zijn zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid wanneer je dit shirt draagt.

Het nieuwe Ivoorkust tenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbal broekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten een gradient strip en ook de logo's van de voetbalbond en Puma staan op het short. De kousen zijn overwegend oranje en op de kousen staan ook weer uitingen van de bond en Puma. Zoals alle tenues van Puma zijn ook deze tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic shirts zijn bovendien uitgerust met de Puma evoKNIT technologie. Vanaf nu wordt dit shirt gedragen door spelers als Touré, Zaha, Gervinho, Aurier, Kalou, Bony, Bailly en andere spelers van het Ivoriaans voetbalelftal. Check nu ook het Ivoorkust uitshirt voor 2018-2019. 

Ivoorkust voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Ivoorkust shirt kan je vanaf medio nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan voor zowel kinderen als volwassenen. Het shirt kan je namelijk kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hier scoor je bovendien goedkopere t-shirts van het land. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Ivoorkust shirt in DEZE SHOP

of deze winkel!