16 oktober 2017

Ivoorkust trainingspak 2018-2019

Het nieuwe Ivoorkust trainingspak voor 2018-2019 lijkt ook bekend te zijn. In dit nieuwe pak werken de spelers van Ivoorkust de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2018-2019. Momenteel is het onzeker of Ivoorkust zich plaatst voor het WK in Rusland. Het elftal van trainer Marc Wilmots speelt nog beslissende wedstrijd tegen Marokko op 11 november. Als deze wedstrijd winnend wordt afgesloten, dan plaatst het land zich voor het WK. Dit pak wordt bovendien gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden tijdens de Africa Cup of Nations in 2018. Puma is ook komende jaargang weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe trainingspak. Het Duitse sportmerk is sinds 2005 kledingsponsor van de vertegenwoordigende elftallen van het land. Het nieuwe pak bestaat uit een zip training top en een strakke trainingsbroek. Check hieronder de details.

Ivoorkust training top en trainingsbroek 2018-2019

De training top van het nieuwe Ivoorkust trainingspak voor 2018-2019 is geheel in stijl van het design van het voetbalshirt van het Ivoriaanse elftal. De drill top is namelijk overwegend oranje en bevat een rits tot het midden van de borst. Deze rits is wat meer in de hals van de trainingssweater verborgen. Verder bevat de top dunne groene strepen over de mouwen, waardoor de kleuren van de vlag van het land in het pak vertegenwoordigd zijn. De rechter borst en de mouwen bevatten de iconische Puma cat en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond van Ivoorkust, Fédération Ivoirienne de Football (FIF). De mouwen van de training top zijn raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om het lichaam vallen en bovendien perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, zodat je ook voldoende bewegingsvrijheid hebt. De mouwen van de nieuwste Puma trainingspakken zijn ook uitgerust met duimgaten. Dit zorgt er niet alleen voor dat de mouwen de fit hebben van handschoenen, maar ook dat de training top nog strakker om het lichaam valt.

Het nieuwe Ivoorkust pak wordt compleet gemaakt door een strakke, zwarte trainingsbroek. De nieuwste Puma trainingsbroeken hebben dit jaar een strakke pasvorm en vallen slim fit om de benen. Dit geldt vooral voor het gedeelte vanaf de knieën naar de onderkant van het pak. De bovenkant van de broek bevat een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden en op de broek staan ook de logo’s van Puma en de voetbalbond. Verder zijn de zijkanten van de broek uitgerust met zakken met een rits en aan de onderkant bevinden zich enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kan doen.

Deze pakken zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van het Ivoriaanse voetbalelftal optimaal kunnen presteren. Vanaf november 2017 worden deze pakken gedragen door spelers als Touré, Gervinho, Aurier, Zaha, Kalou, Bony, Bailly en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Ivoorkust trainingspak kopen

Het nieuwe Ivoorkust trainingspak voor 2018-2019 kan je vanaf begin november kopen in de onderstaande online shop. Dit kan alleen voor volwassenen. De prijs van de training top is ongeveer € 70,- en van de broek € 55,-. De pakken kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Ivoorkust producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare of goedkope producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwste Ivoorkust merchandising in deze winkel!