2 september 2016

Ivoorkust Afrika Cup thuisshirt 2017

Het nieuwe Ivoorkust Afrika Cup thuisshirt voor 2017 is gelanceerd door de Ivoriaanse voetbalbond en kledingsponsor Puma. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het nationale elftal van Ivoorkust de Afrika Cup thuiswedstrijden van 2017. De Afrika Cup of Nations vindt in 2017 plaats in Gabon. 16 landen strijden tussen 14 januari en 5 februari 2017 om het Afrikaans kampioenschap. Eind mei dit jaar lanceerden kledingsponsor PUMA en de Afrikaanse voetbalbond al een revolutionair evoKNIT voetbalshirt. We bespreken het design van het nieuwe voetbalshirt van Ivoorkust hieronder.

Ivoorkust Afrika Cup thuisshirt en tenue 2017

Het nieuwe Ivoorkust Afrika Cup Of Nations voetbalshirt voor 2017 is overwegend oranje en bevat groene accenten. De groene accenten komen allereerst terug in de brede ronde hals en de gevouwen kraag. Bovendien is de T7 strip over de mouwen en schouders groen, evenals de bies aan de onderkant van de mouwen. Zowel de kraag als de bies zijn uitgerust met een speciaal reliëf van driehoeken, welke verwijzen naar het landschap in Ivoorkust. Op de rechter borst en de mouwen prijkt het logo van de Duitse kledingsponsor. Deze functie vervult PUMA al sinds 2005 en zal dit in ieder geval nog tot 2019 blijven doen. De linker borst van het shirt is uitgerust met het logo van de voetbalbond van Ivoorkust: FIF / Fédération Ivoirienne de Footbal. Boven het logo prijken twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen Afrika Cups in 1992 en 2015. Verder is de achterkant van het nieuwe shirt nog voorzien van een speciaal vlak. Aan de bovenkant bevindt zich een groen vlak met daaronder twee witte golven met oranje accenten. Deze moeten de slurf van de olifant voorstellen uit het logo van de voebtbalbond. De bijnaam van het nationale elftal van Ivoorkust is ook ''De oranje olifanten.'' Het nieuwe Afrika Cup tenue van Ivoorkust gecompleteerd door een oranje voetbalbroekje en oranje kousen met groene accenten. In dit nieuwe shirt schitteren sterren als Touré, Bony, Gervinho, Aurier, Kalou, Doumbia en nog meer spelers van het nationale elftal. 

Ivoorkust voetbalshirt kopen

Het nieuwe Ivoorkust Afrika Cup shirt voor 2017 kan je pas vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Het Ivoorkust thuisshirt scoor je per direct voor kinderen en volwassenen. De prijs van het thuisshirt van de ''oranje leeuwen'' voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je ook je Ivory Coast shirt laten bedrukken of printen met je eigen naam en nummer of de bedrukking van jouw favoriete speler. Andere producten van het Afrikaanse land kopen? Check dan het overzicht met beschikbare Ivoorkust producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het Ivoorkust shirt altijd in de officiële Ivoorkust shop! (inclusief goedkope t-shirts en retro shirts)

of deze IVOORKUST STORE

Ivoorkust Afrika Cup Thuisshirt 2016-2017

Ivoorkust Afrika Cup Thuisshirt 2016-2017 2