Italië trainingspak EK 2020

Tegelijkertijd met het nieuwe Italië EK 2020 uitshirt hebben de Italiaanse voetbalbond en Puma het nieuwe Euro 2020 trainingspak uitgebracht. Dit trainingspak draagt het Italiaanse voetbalelftal (La Squadra Azzurra) tijdens de trainingen ter voorbereiding op de EK 2020 wedstrijden en ter voorbereiding op WK 2022 kwalificatiewedstrijden in de periode 2021-2021. Puma is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe trainingspak. Het Duitse sportmerk is sinds 2003 namelijk kledingsponsor van het nationale elftal en de andere vertegenwoordigende elftallen.

Blauw Italië trainingspak 2020-2021

Het nieuwe Italië EK 2020 trainingspak heeft dit seizoen de kleuren van het Italië thuisshirt. Het pak heeft namelijk twee tinten blauw. Ook dit seizoen bestaat het trainingspak van het keurkorps van bondscoach Roberto Mancini uit een trainingstrui en een strakke trainingsbroek. De sweater is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de verschillende helder blauwe accenten. Ter hoogte van de ellebogen bevindt zich een helder blauw vlak en ook de taping over de mouwen en schouders heeft deze kleur. In deze bies aan de onderkant van de mouwen komt de kleur ook weer terug. Het logo van Puma prijkt in het goud op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het embleem van de FIGC (De Federazione Italiana Giuoco Calcio). De gouden sterren boven het embleem van de bond verwijzen naar de gewonnen WK's van 1934, 1938, 1982 en 2006. De Italië training tops zijn verder uitgerust met een hoge hals met een verborgen rits tot de borst. De mouwen zijn ook dit seizoen weer aan de onderkant uitgerust met duimgaten, wat ervoor zorgt dat de top strakker om het lichaam valt. De achterkant van de Italië sweater is iets langer.

Het Italië Euro 2020 trainingspak wordt dit jaar compleet gemaakt door een marineblauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat verder geen andere kleuren, behalve dat het Puma logo op de trainingsbroek ook goud is. De trainingsbroeken van Puma hebben traditioneel een strakke fit. Dit houdt in dat de broek rondom de benen getailleerd valt. De broek is aan de onderkant uitgerust met enkelritsen. Het doel hiervan is dat je deze Italië trainingsbroek makkelijker aan en uit kunt doen. Met de tailleband aan de bovenkant kan je broek wat losser of strakker maken en verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken. Puma heeft ook dit seizoen de trainingspakken van Italië weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor vochtabsorbatie en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Italië EK 2020 trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Chiellini, Immobile, Frello, Insigne, Belotti, Barella, Chiesa, Bonucci, Zaniolo en nog meer spelers. Check bovendien het groene Italië trainingspak.

Italië trainingspak EK 2020 kopen

Het Italië EK 2020 trainingspak kun je vanaf nu bestellen. De trui en trainingsbroek kunnen los van elkaar besteld worden. De prijs van de sweater is voor kinderen € 59,95 en voor volwassenen € 69,95. De trainingsbroek bestel je al vanaf € 49,95. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Italië EK 2020 trainingspak exclusief in deze SHOP! 

OF deze SHOP

Italië trainingstrui 2020-2021

Italië trainingsbroek EK 2020