5 oktober 2017

Italië zip trainingspak 2018-2019

Het nieuwe Italië trainingspak voor het WK van 2018-2019 is officieel gelanceerd door de Italiaanse voetbalbond en kledingsponsor Puma. Dit is het pak waarin de spelers van het Italiaanse voetbalelftal trainen ter voorbereiding op de WK 2018 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2018 gedurende de periode 2018-2019. Het nieuwe trainingspak van La Squadra Azzurra bestaat, zoals we van Puma gewend zijn, uit een zip training top/drill top en een strakke trainingsbroek. Meer weten over dit nieuwe trainingspak? Check hieronder de details.

Italië training top en trainingsbroek WK 2018

Het nieuwe pak van het Italiaanse voetbalelftal is tegelijkertijd gelanceerd met het nieuwe thuisshirt voor het WK van 2018. Het nieuwe pak van Italië heeft evenals het nieuwe thuisshirt een vrij clean design. Dat is geheel in lijn met het thema van het shirt van het elftal. Dit shirt is namelijk een ode aan Buffon, die a meer dan twintig jaar het nationale elftal van Italië dient. De zip top van het nieuwe trainingspak, waarin Italië vooral traint in de aanloop naar de thuiswedstrijden, is geheel azuurblauw. Bovendien bevat de training sweater navy blauwe accenten, welke terug komen in de gradient strips over de mouwen. Beide mouwen bevatten twee gradient banen. Verder bevat de training top een hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits lijkt wat meer verstopt te zijn dan we bij eerdere trainingspakken van Puma gewend zijn. De mouwen zijn zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen, waardoor de spelers ook nog voldoende bewegingsvrijheid hebben. De duimgaten zijn natuurlijk ook weer helemaal hot. Deze zijn dan ook aan de onderkant van de mouwen verwerkt. Hierdoor hebben de mouwen de fit van een handschoen en valt deze nog strakker om het lichaam. De rechter borst bevat het logo van Puma, die alweer meer dan veertien kledingsponsor van het Italiaanse bond is. Het eerste contract tussen beide partijen werd namelijk in 2013 ondertekend. De andere borst bevat het logo van de Italiaanse voetbalbond, welke dit jaar een update heeft ondergaan. Ook de vier sterren, refererend aan de gewonnen WK's, zijn onderdeel van het embleem van de FIGC. Op het midden van de top prijkt de naam van het land: ITALIA! Verder zijn de oksels uitgerust met een strip met meshgaatjes, voor de optimale ventilatie.

Het nieuwe pak van La Squadra Azzurra wordt compleet gemaakt door een navy blauwe trainingsbroek, waardoor het gehele pak in stijl is van de kleuren van het nationale elftal. Deze tapered trainingsbroek valt strak om de benen en bevat aan de onderkant enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kan doen. De bovenkant van de broek bevat een elastische tailleband met koord, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Uiteraard bevat deze getailleerde broek ook twee zakken aan de zijkanten en staan de logo's van de voetbalbond en Puma op de broek. In dit nieuwe trainingspak zien we vanaf nu sterren als Insigne, Bonucci, Chiellini, Pelle en andere sterspelers. Check ook het jack, waarin de spelers het veld betreden. 

Italië trainingspak bestellen

Het nieuwe Italië WK 2018 trainingspak kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar besteld worden. Voor volwassenen heeft het pak een prijs van € 120,- en voor kinderen € 110,-. De prijs van de training top en broek is voor volwassenen € 60,- en beide items zijn voor kinderen ongeveer € 55,-. Het pak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van Italië kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Italië trainingspak vanaf nu in deze SHOP!