5 oktober 2017

Italië anthem trainingspak WK 2018-2019

De Italiaanse voetbalbond en Puma hebben vandaag een flitsend nieuw anthem trainingsjack en trainingspak gelanceerd. Het anthem jack of pak is het item dat de spelers dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden gedurende 2018-2019. Het jack heeft niet voor niets de naam ''anthem.'' Dit jack wordt namelijk ook gedragen tijdens het afspelen van het volkslied van Italië, Il Canto degli Italiani, vóór de wedstrijden van La Squadra Azzurra. Dit betreft het jack en het pak voor de periode 2018-2019, wat betekent dat deze items gedragen worden tijdens het WK van 2018 in Rusland en tijdens de kwalificatie- en oefenreeks ter voorbereiding op Euro 2020. Puma heeft vooral veel aandacht besteed aan het anthem trainingsjack van het Italiaanse voetbalelftal. Check hieronder de details van het nieuwe jack en de bijbehorende broek.

Italië anthem trainingsjack 2018-2019

Het nieuwe Italië anthem jack voor het WK van 2018 heeft een flitsend design. Het jack is aan de zijkanten en achterkant navy blauw. Het jack is vooral opvallend door de voorkant van het jack. De voorkant bevat namelijk een azuurblauwe gloed. Naar de rits wordt het jack steeds meer een heldere kleur blauw, royal blue. Dit effect wordt bewerkstelligd door een design van dunne puntjes in het navy en helder blauw. Dit design wordt ook wel het gradient design genoemd, welke ook is terug te vinden op het nieuwe thuisshirt van het nationale elftal. De rits van het anthem jack heeft ook een navy blauwe kleur. De raglanmouwen van het Italië trainingsjack zijn uitgerust met een brede T7 strip van Puma over de mouwen. Deze formstripe heeft dezelfde kleur als de achterkant van het jack. Op de achterkant prijkt bovendien met trots de naam van het land: ITALIA. De borst van het jack is uitgerust met de Puma cat en het logo van de Federazione Italiana Giuoco Calcio (FIGC). Deze week werd dit logo gemoderniseerd. Het logo bevat ook weer vier sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's in 1934, 1938, 1982 en 2006. Verder bevat de onderkant van het jack een tailleband, welke strak om de middel valt.

Italië trainingsbroek 2018-2019

Hoewel de spelers van het Italiaanse elftal bij de opkomst op het veld geen trainingsbroek dragen (de wissels wel), kan dit jack perfect gecompleteerd worden door de tapered trainingsbroek van Italië. Deze broek heeft namelijk dezelfde kleur als het jack en is geheel donker blauw. De trainingsbroek is ook weer uitgerust met de nodige ''technische'' details. Zo zijn de onderkant van de pijpen uitgerust met enkelritsen en bevat de bovenkant van de broek een tailleband. Op de broek staan natuurlijk ook de logo's van de voetbalbond en Puma. De broek en het jack hebben een moderne fit, wat betekent dat deze lekker strak om het lichaam vallen. Beide items zijn ook nog uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Dit betreft dus het pak waarin de Italianen het veld betreden. In dit trainingspak worden geen trainingen afgewerkt. Daarvoor is een ander Italië pak in het leven geroepen door de voetbalbond en Puma.

Italië anthem pak bestellen

Het nieuwe anthem trainingsjack kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen in de onderstaande winkel! De prijs van het jack is voor kinderen € 75,- en voor volwassenen € 85,-. Dit jack kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. De bijbehorende broek is ongeveer € 50,-. Wil je andere producten van het voetbalelftal kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe jack direct in deze online winkel!