12 april 2019

Italië vrouwen voetbalshirt 2019-2020

Inmiddels is het ook bekend in welk voetbalshirt het Italiaanse vrouwenelftal speelt tijdens het WK van 2019 in Frankrijk. De ''Azzure'' treden namelijk in hetzelfde voetbalshirt aan als de mannen. Het Italiaans vrouwenvoetbalelftal draagt dit nieuwe voetbalshirt tijdens het WK en ook tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2021. In Frankrijk nemen de Italiaanse voetbalvrouwen het in poule C op tegen Australië, Brazilië en Jamaica. Check hieronder alle details van het tenue waarin de Italiaanse vrouwen de komende periode spelen.

Voetbalshirt Italiaanse vrouwenelftal WK 2019-2020

Het tenue van het Italiaanse vrouwenteam is dus een kopie van het shirt van de mannen, maar dan met een speciale fit voor dames. We bespreken het voetbalshirt nog even kort. Het tenue is natuurlijk geheel blauw en wordt gekenmerkt door de gradiënt print van dunne stippen over de borst. Dit design komt ook weer terug in de taping over de mouwen. Verder is het tenue van het Italiaans vrouwenvoetbalelftal uitgerust met een zwarte V-hals. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. Uiteraard mag de Italiaanse vlag niet ontbreken op het tenue. Deze vlag is verwerkt in de bies aan de onderkant van de mouwen en aan de achterkant van het shirt, in de nek. Het logo van Puma prijkt zowel op de rechterborst als op de mouwen. Het Duitse sportmerk is sinds 2003 kledingsponsor van de Italiaanse voetbalbond en de vertegenwoordigende elftallen. Het contract loopt in ieder geval nog tot na 2020. De andere borst is uitgerust met het logo van de Italiaanse voetbalbond, de Federazione Italiana Giuoco Calcio (FIGC). Opvallend is dat boven het logo vier sterren staan. De vrouwen van Italië werden namelijk nog nooit wereldkampioen. Dit in tegenstelling tot de mannen, die in 1934, 1938, 1982 en 2006 werden. Hier verwijzen de sterren dan ook naar. Het nieuwe tenue van de Italiaanse vrouwen wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met navy blauwe accenten. De zijkanten van het broekje bevatten ook een taping met gradiënt print. De kousen zijn ook een combinatie van deze kleuren. Zoals alle Puma tenues zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de Dry Cell technologie van het merk, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts die vanaf nu gedragen worden door speelsters als Bonansea, Rosucci, Sabatino, Girelli, Mauro, Gama en nog meer speelsters. De vrouwen van Italië spelen ook in hetzelfde uitshirt als de mannen.

Italië vrouwen voetbalshirt kopen

Het nieuwe Italië dames voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt is voor volwassenen beschikbaar in de maten XS, S, M, L en XL & heeft een prijs van € 79,95. In deze webwinkels kun je het Italië vrouwentenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Italië shirt in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of deze winkel