5 oktober 2017

Italië trainingsshirt & warming-up shirt 2018-2019

Een groot deel van de Italië trainingscollectie voor het WK van 2018 en de periode 2018-2019 is officieel bekend gemaakt door de FIGC en Puma. Hiertoe behoren ook een nieuw trainingsshirt en pre match top. Het trainingsshirt wordt door de spelers van het Italiaanse voetbalelftal met name gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de WK 2018 wedstrijden en de periode erna. Het pre match top is het warming-up shirt, waarin we de spelers van La Squadra Azzurra vooral de warming-up zien afwerken in de voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2018-2019. Beide shirts hebben een vrij strak en clean design. Nieuwsgierig? Ontdek de nieuwe training tenues van Italië hieronder.

Italië trainingsshirt 2018-2019

Het nieuwe trainingsshirt van het Italiaanse voetbalelftal heeft dus een vrij simpel design en is dus geheel in stijl van de kleuren en het design van het nieuwe thuisshirt. Het shirt is geheel azuur blauw en bevat een ronde hals. Verder bevat het shirt geen opvallende details. De mouwen zijn raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. De mouwen en de zijkanten van het shirt zijn uitgerust met kleine meshgaatjes, voor de perfecte ventilatie. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Puma. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2003 de kleding van de vertegenwoordigende elftallen van Italië. De andere borst bevat het logo van de Italiaanse voetbalbond FIGC. Dit embleem is afgelopen week geüpdate en heeft een moderner design dan voorheen het geval was. Op het midden van het shirt staat met trots de naam van het land: ITALIA. Het nieuwe Italië trainingstenue kan perfect compleet gemaakt worden door een blauw trainingsbroekje, waarop ook de logo's van Puma en de Italiaanse voetbalbond staan.

Italië warming up shirt 2018-2019

De pre match tops van Italië hebben een wat rijker design. Dit komt vooral, omdat de achterkant en voorkant van het shirt een andere kleur hebben. De voorkant van het nieuwe shirt is namelijk wit en de achterkant van het shirt is navy blauw. De navy blauw kleur begint eigenlijk al ter hoogte van de schouders en loopt door over de gehele achterkant van het trainingsshirt. Ook dit shirt bevat een crew neck en op de borst prijken de logo's van de voetbalbond en Puma. Op de achterkant van het shirt staat de naam van het land en verder is de zoom aan de onderkant van het tenue uitgerust met azuurblauwe lijnen. 

Zoals alle tenues van Puma zijn ook deze tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Ook het nieuwe trainingspak en anthem jack maken onderdeel uit van de nieuwe Italië Puma trainingscollectie. 

Italië trainingsshirt kopen

Het nieuwe training shirt en warming-up shirt van La Squadra Azzurra kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. Hier kan je de shirts bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het trainingsshirt is € 44,95 voor volwassenen en voor KIDS € 39,95. De prijs van de pre match top is € 5,- hoger. Wil je andere Italië producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Italië trainingskleding altijd in deze winkel!