20 oktober 2017

Italië en Puma lanceren ook roze en groen keepersshirt voor 2018-2019

Twee weken geleden presenteerden we al een nieuw keepersshirt van Italië. Vandaag zijn er nog eens twee nieuwe keepersshirts aan de collectie voor 2018-2019 toegevoegd. Waar het zwarte keepersshirt vooral wordt gedragen tijdens de thuiswedstrijden van La Squadra Azzurra gedurende 2018-2019, worden deze nieuwe shirts gedragen door de keepers tijdens de uitwedstrijden van Italië gedurende deze periode. Dit betekent onder andere dat dit shirt gedragen wordt tijdens het WK van 2018 en tijdens de wedstrijden in de UEFA Nations League. Bovendien wordt het shirt door Buffon, Sirigu en Perin gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2018. Check hieronder de designs.

Roze en groen Italië keeper shirt en tenue 2018-2019

Eén van de nieuwe keepersshirts van Italië heeft een opvallende kleur. Dit shirt is namelijk fel rood of roze. Dit shirt heeft verder hetzelfde template als het zwarte keepersshirt. Dit shirt wordt gekenmerkt door het vlak met dunne stippen over de borst. Dit design komt ook weer terug in Z banen over de onderkant van het shirt. Bovendien heeft de strip over de schouders en mouwen dit zogenaamde gradient design. In het shirt komt ook de Italiaanse vlag terug. De bies aan de onderkant van de mouwen is zwart en bevat heel subtiel de Italiaanse vlag. De vlag van het land komt ook weer terug op de achterkant van het shirt. Verder bevat het keeperstenue van La Squadra Azzurra een ronde hals en prijkt het logo van Puma zowel op de rechter borst als op de mouwen. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2003 de tenues en trainingskleding van de club. De andere borst bevat het logo van de Italiaanse voetbalbond, inclusief de vier sterren die verwijzen naar de gewonnen WK's. Het roze keeperstenue van Italië wordt compleet gemaakt door een rood keepersbroekje en fel rode kousen.

Naast het roze en zwarte keepersshirt hebben de Italiaanse voetbalbond en Puma vandaag ook een groen keepersshirt gelanceerd. Dit shirt heeft ook weer hetzelfde design als de andere shirts, maar is heeft dan een felle tint groen. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een broekje en kousen in dezelfde kleur. Puma rust haar tenues uit met de Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dat is ook bij deze tenues het geval. Check ook het nieuwe Italië thuisshirt voor 2018-2019.

Italië keepersshirt kopen

De nieuwe Italië tenues voor 2018-2019 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande SHOP. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,-. In deze winkel kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de keepers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Wil je goedkope t-shirts van het Italiaanse elftal bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwste Italië shirt in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking)