5 oktober 2017

Italië keepersshirt 2018-2019

Het nieuwe keepersshirt van het nationale elftal van Italië en dus van Gianluigi Buffon vandaag officieel gelanceerd door de voetbalbond en kledingsponsor Puma. In dit nieuwe voetbalshirt zien we keepers als Buffon, Sirigu en Perin tijdens het WK van 2018 in Rusland. Dan dient het land zich wel te plaatsen voor het toernooi. Bovendien dragen de keepers het shirt tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2018 gedurende de periode 2018-2019. Het nieuwe keepersshirt van Italië is geïnspireerd door een geheel nieuw template van kledingsponsor Puma. Dit template wordt ook gebruikt voor de andere nationale elftallen, waarvan Puma sponsor is. Check hieronder de details.

Zwart Italië keeper shirt en tenue WK 2018

Het nieuwe Italië keepersshirt en tenue voor 2018-2019 werd tegelijkertijd gepresenteerd met het nieuwe thuisshirt van het Italiaanse voetbalelftal. In deze campagne stond de keeper van La Squadra Azzurrra centraal. Gianluigi Buffon maakte twintig jaar geleden, op 29 oktober 2017, zijn debuut voor het elftal in de wedstrijd tegen Rusland, welke in 1-1 eindigde. Het nieuwe shirt werd dan ook gepresenteerd door de keeper. Het nieuwe keepersshirt en tenue van Italië is overwegend zwart en bevat over de borst een speciaal design van dunne puntjes in het wit en zwart. Dit wordt ook wel het ''gradient design'' genoemd. Dit vlak wordt afgesloten door een hoekige lijn. Het gradient design komt ook weer terug in de strip over de schouders en mouwen en in verschillende geometrische banen over de onderkant van het shirt. Deze banen hebben de vorm van een Z. Het nieuwe Italië keeper shirt is bovendien uitgerust met een ronde hals in het zwart. Het logo van kledingsponsor Puma prijkt op de rechter borst en de mouwen. Het embleem komt ook weer terug op de schouders. Het Duitse sportmerk is al sinds 2003 verantwoordelijk voor het design van het keeperstenue van Italië en blijft dit in ieder geval nog tot na 2020. De andere borst van het shirt bevat het logo van de Italiaanse voetbalbond: FIGC. Dit logo is afgelopen week geüpdate. Boven het logo van de Federazione Italiana Giuoco Calcio prijken vier gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar gewonnen WK's in 1934, 1938, 1982 en 2006. Ook de Italiaanse tricolore is aanwezig op het nieuwe keepersshirt. Zo bevat de achterkant van het shirt net onder de kraag de Italiaanse vlag en is de bies aan de onderkant van de mouwen zwart met drie strepen in de kleuren van de Italiaanse vlag: groen/wit/rood.

Het nieuwe Italië keeperstenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een gradient strip. Op het keepersbroekje staan ook de logo's van de voetbalbond en Puma. De kousen van het tenue zijn ook overwegend zwart en bevatten uitingen van Puma en de FIGC. Zoals alle Puma tenues zijn ook de keeperstenues van het Italiaanse voetbalelftal weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren. 

Italië keepersshirt kopen

Het nieuwe Italië keepersshirt voor 2018-2019 kan je dus vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. Dit shirt kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 89,95 en voor kinderen €74,95. In de onderstaande online winkels kan je ook andere Italië producten kopen en kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook de beschikbare Italië producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Italië shirt in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking)

of deze winkel