2 maart 2016

Ijsland keepersshirts 2016-2017

De nieuwe keepersshirts van het nationale Ijsland voor Euro 2016 zijn ook vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Errea en de voetbalbond van het land. In deze keepersshirts werken sterren als keepers als Kristinsson en Jonsson de wedstrijden van het nationale elftal af tijdens het EK in Frankrijk en de kwalificatie en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens het EK van 2016 is Ijsland ingedeeld in poule F met Portugal, Hongarije en Oostenrijk. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is het land ingedeeld in poule I met Kroatië, Oekraïne, Turkije en Finland. Dan het design van het nieuwe uitshirt van Ijsland. Errea en de KSI hebben twee keepersshirts gelanceerd. Het ene keepersshirt wordt vooral gedragen in de thuiswedstrijden en het andere keepersshirt wordt gedragen in de uitwedstrijden van het nationale elftal. We bespreken we ze allebei.

Het keepersshirt welke de keepers dragen tijdens de thuiswedstrijden gedurende 2016-2017 is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de vijf banen in de kleuren van de vlag van het land over de linkerkant van het shirt. Twee van deze banen zijn blauw, twee wit en de middelste baan is rood. Bovendien bevatten deze banen een speciaal effect met cirkels. Verder bevat het keepersshirt een y-vormige hals met aan de achterkant witte accenten. De binnenkant van de kraag bevat een speciale tekst: FYRIR ISLAND (Voor Ijsland). De rechter borst is uigerust met het logo van kledingsponsor Errea, welke al sinds 2004 kledingsponsor is van de voetbalbond. De andere borst bevat het logo van de voetbalbond KSI (Knattspyrnusamband Íslands). De achterkant van de kraag bevat bovendien de vlag van het land.  De bies aan de onderkant van de mouwen is wit. Het Ijsland keepersshirt dat gedragen wordt tijdens de uitwedstrijden van het land is fel geel en heeft verder hetzelfde design als het andere keepersshirt. Check hieronder de foto's van beide nieuwe shirts, welke gedragen zal worden door de keepers van het land gedurende 2016-2017. Vandaag werden ook het nieuwe Ijsland thuisshirt voor 2016-2017 en uitshirt gelanceerd.

De nieuwe Ijsland Euro 2016 voetbalshirts kan je vanaf medio april kopen in de online shop van Subside Sports. Het voetbalshirt heeft een prijs van ongeveer € 75,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Uiteraard kan je daar ook het voetbalshirt laten voorzien van de officiële bedrukking van één van de sterspelers of een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare en goedkopere Ijsland t-shirts hieronder of hiernaast. Directe levering!

Koop het hier.... en deel hieronder je mening!

Ijsland -keepersshirts -2016-2017
Ijsland -voetbalshirts -2016-2017