25 juli 2018

Ierland uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Ierland uitshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel gepresenteerd door de Ierse voetbalbond en kledingsponsor New Balance onder het motto ''Undeniable PASSION.'' In dit nieuwe voetbalshirt speelt het Ierse nationale elftal de UEFA Nations Cup wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020. In de Nations Cup neemt het Ierse elftal het in ieder geval op tegen Denemarken en Wales. New Balance is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe voetbalshirt van de equipe van bondscoach Martin O'Neill. Beide partijen hebben sinds de zomer van 2017 een overeenkomst. Check hieronder alle details van het voetbalshirt van ''The Boys In Green.''

Ierland uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Ierland uitshirt voor 2018-2019 is overwegend wit en bevat zowel groene als oranje accenten. De groene details komen terug in de klassieke polo kraag en in de brede taping over de schouders en mouwen. Ter hoogte van de kraag prijkt ook nog een oranje strip. De polo kraag van het voetbalshirt van het Ierse elftal bevat twee knoopjes. Het logo van New Balance staat in het groen op de rechter borst en de andere borst bevat het embleem van de Irish Football Association (IFA). Op het midden van het tenue schittert het logo van sponsor THREE. Dit logo wordt gekenmerkt door het getal 3 met het klavertje 3 daarin verwerkt. Het nieuwe uittenue van het Ierse elftal wordt dit seizoen compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje. De kousen van het nieuwe uittenue zijn een combinatie van wit en groen. Zoals alle tenues van New Balance zijn de nieuwe uitshirts van Ierland ook uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Keane, Coleman, Brady, Long, O Shea, McClean en nog meer sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Ierland voetbalshirt kopen

Het nieuwe Ierland uitshirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. Dit kan in ieder geval voor volwassenen. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en uiteraard kan je dit shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Ierland producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Ierland shirt, evenals goedkope t-shirts, in DEZE SHOP!

of scoor de retro shirts van het land in deze winkel!