3 september 2018

Ierland thuisshirt 2018-2019

Het nationale elftal van Ierland heeft een nieuw voetbalshirt. Dit nieuwe tenue werd vandaag officieel gepresenteerd door de Ierse bond en kledingsponsor New Balance. In deze shirts speelt Ierland de UEFA Nations Cup wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020. Ierland strijdt in de UEFA Nations Cup tegen Wales en Denemarken. Het Amerikaanse sportmerk New Balance is ook deze periode weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe Ierland tenues. Beide partijen hebben sinds 2017 een overeenkomst. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt voor de periode 2018-2019.

Ierland thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Ierland voetbalshirt is ook deze jaargang weer in stijl van de kleuren van de Ierse vlag. Het shirt is groen en bevat zowel witte als oranje details. Het thuisshirt wordt gekenmerkt door de all-over print van sterren en ruiten over de body van het tenue. Daarnaast bevat het voetbalshirt van het Ierse nationale elftal een brede v-hals met aan weerzijden een oranje lijn. De mouwen zijn geheel groen en op de borst prijken de logo's van de voetbalbond, de FAI (Football Association of Ireland). Op de tenues staat ook weer het logo van hoofdsponsor THREE. Op de tenues die de spelers tijdens de wedstrijden van het Ierse elftal dragen, staat dit logo niet. Het is namelijk niet toegestaan om een sponsor te dragen tijdens de wedstrijden van de nationale elftallen. Je kan wel het shirt met het logo van de sponsor kopen. Het nieuwe Ierland tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene taping. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Alle tenues en trainingskleding van New Balance is uitgerust met de NB Dry technologie, voor een optimale prestatie, verkoeling en vochtafvoer. Ook de tenues van het Ierse elftal bevatten deze technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste Ierland voetbalshirts, waarin het nationale elftal in ieder geval haar thuiswedstrijden speelt tot het EK van 2020. Mocht Ierland zich plaatsen voor Euro 2020, dan wordt er tegen die tijd weer een nieuw shirt uitgebracht. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Rice, Keane, McClean, Coleman, Brady, Long en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe uitshirt voor 2018-2019!

Ierland voetbalshirt bestellen

Het Ierland voetbalshirt kan je vanaf medio oktober 2018 bestellen in de onderstaande winkel. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 75,-. In deze webwinkel kan je het Ierland shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook al goedkopere t-shirts vanaf een prijs van € 25,-! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Ierland tenue altijd in deze SHOP!