14 augustus 2017

Ierland uitshirt 2017-2018

Het nationale elftal van Ierland draagt vanaf nu ook een nieuw uitshirt. Afgelopen weekend werd namelijk het nieuwe uitshirt door de Ierse voetbalbond en de nieuwe kledingsponsor New Balance gepresenteerd. In dit nieuwe shirt speelt Ierland de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK gedurende de tweede helft van 2017 en het eerste half jaar van 2018. Mochten de Ieren zich kwalificeren voor het WK, dan wordt er waarschijnlijk een nieuw uitshirt gelanceerd. New Balance is vanaf deze zomer kledingsponsor van de Ierse voetbalbond en heeft Umbro opgevolgd. Umbro was sinds 1994 kledingsponsor van het nationale elftal en de andere vertegenwoordigende elftallen.

Wit Ierland uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Ierland uitshirt voor 2017-2018 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de groene details. Deze groene accenten komen terug in de klassieke polo kraag en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Daarnaast bevat het shirt subtiele oranje details uit de kleuren van de Ierse vlag. De polo kraag bevat namelijk een subtiele oranje lijn. Deze lijn is ook te vinden in de omslag van de mouwen. Op de rechter borst prijkt het logo van New Balance en de andere borst bevat het logo van de Ierse voetbalbond IFA (Irish Football Association). Op het midden van het shirt prijkt een nummer 3. Dit is het logo van de sponsor van de Ierse voetbalbond: THREE. Dit logo staat overigens alleen op de replica voetbalshirts en niet op de shirts die door de spelers tijdens de wedstrijden wordt gedragen. Verder bevat het shirt nog een speciaal detail aan de achterkant. Hier staat de tekst: ''EIRE.'' Dit is hoe Ierland in de volksmond genoemd wordt in het land. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte strip en aan de onderkant van de achterkant van het broekje een oranje lijn. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de voetbalbond en NB. De kousen van het tenue zijn ook wit met groene en oranje accenten.

We hebben nog een reactie van de algemeen directeur van New Balance, Richard Wright: ''We zijn trots op de eerste New Balance shirts van Ierland. Dit nieuwe uitshirt wordt gedragen tijdens de spannende uitwedstrijden de komende periode. Ik kan er niet op wachten de spelers van Ierland in het shirt te zien. We kijken ook erg uit naar de reacties van de fans op dit shirt en of zij het met trots zullen dragen wanneer het team gesupport wordt.'' Check ook het nieuwe Ierland thuisshirt.

Ierland voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van Ierland kan je kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt is € 74,95 voor volwassenen en € 69,95 voor KIDS. In deze shop kan je het shirt van Ierland laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Wil je andere Ierland producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe Ierland shirt, evenals goedkope t-shirts, in DEZE SHOP!

of scoor de retro shirts van het land in deze winkel!