10 april 2018

Hurley Phantom lanceert flitsende' ''Naija'' boardshorts Nigeria

Nike is natuurlijk druk bezig met de lancering van de vele Nike voetbalshirts voor het WK 2018 in Rusland. Echter is het natuurlijk ook belangrijk om een zogeheten off-pitch kledinglijn te lanceren. Dit is voornamelijk gelanceerd zodat de spelers ook buiten de wedstrijden in stijl gekleed zijn. Maar er is ook aan de fans van de nationale teams gedacht. Wat is nou lekkerder dan van de zomer in een zwembroek van je favoriete land naar het WK te kijken. Het Amerikaanse merk heeft een schitterende boardshorts gelanceerd van Nigeria. Nigeria neemt het tijdens het WK op tegen Argentinië, Kroatië en IJsland. Deze wedstrijden worden gespeeld in poule D. Nike heeft de verantwoordelijkheid voor het design wel gegeven aan het surfmerk van Nike Hurley. Benieuwd naar deze gave Nigeria boardshorts van Hurley? Check de details hieronder!

Hurley Nigeria boardshorts

Het thema van de zwembroeken van Hurley is ‘’Juich comfortabel en stijlvol voor Nigeria.’’ Dit moet zeker lukken met deze shorts van Hurley. Wij waren al helemaal verkocht van het ontwerp van de nieuwe WK shirts van Nigeria. Deze zwembroek heeft echter hetzelfde design gekregen, de Naija stijl. Naija staat voor de gehele cultuur van het land, maar juist ook voor de jeugd in Nigeria. Zij zijn immers de toekomst van het land. De zwembroek van Hurley heeft het zelfde patroon als het trainingsshirt van Nigeria. Natuurlijk komt de tekst NAIJA ook terug op de shorts. Op beide pijpen staat boven aan de slogan van het land. De broek is namelijk zwart terwijl er witte chevrons over heen lopen. De kleur van Nigeria is groen en deze kleur moet natuurlijk ook terug komen in de boardshorts. Aan de bovenkant van de broek loopt een brede groene baan. Deze groene kleur komt ook terug in een baan aan de zijkant van de broek. Aan de onderkant van de broek is een erg kleine groene baan te zien. Op de broek zijn ook twee logo’s geplaatst. Eén va deze logo’s is het logo van de Nigeriaanse voetbalbond, het andere logo is het logo van Hurley Phantom. De kleuren van dit logo is aangepast in dezelfde kleuren als het logo van de bond. De zwembroek is gemaakt van een speciaal gerecycled phantom materiaal. Dit bestaat voor 86% uit polyester en voor 14% uit spandex. Deze combinatie zorgt voor een goede stretch. Door deze combinatie van materialen zorgt er ook voor dat de broek erg comfortabel zit. De lengte van de zwembroek is ook aangepast. De broek is namelijk net ietsje korter. Dit zorgt ervoor dat jij meer bewegingsvrijheid hebt in het water. De boardshorts zijn ook uitgerust met een zakken. Deze zitten aan de zijkant van de broek. Het grote voordeel van deze zakken is dat het zakken zijn met een rits. Hierdoor kan je je spullen erin op bergen. Niet vergeten om deze spullen eruit te halen wanneer je het zwembad in duikt!

Hurley Nigeria boardshorts bestellen

Het is vanaf nu mogelijk om de Nigeria zwembroek te bestellen. Dit kan in de officiële webshop van Nike. De Hurley Phantom boardshorts is wel alleen te bestellen voor volwassenen en dit kan voor de prijs van € 70,-. Het is in de onderstaande webshop ook mogelijk om fan merchandise te bestellen van het Nigeriaanse land. Met deze artikelen kun je Nigeria toejuichen op het WK in Rusland. Voor een overzicht van de producten bekijk het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Hurley zwembroek in de NIKE SHOP

Of scoor je fan merchandise van Nigeria in DEZE WEBSHOP