Het zwarte COPA Football voetbalshirt - ALL BLACK!

COPA Football heeft weer een nieuw voetbalshirt aan haar collectie toegevoegd! Twee weken geleden lanceerde het Nederlandse retro voetbalmerk de nieuwe voetbalshirts van het nationale elftal van Tibet. Het merk staat daarnaast bekend om de geweldige collectie retro shirts van landen en clubs als Barcelona, AS Roma, Juventus, Inter Milan, FC Porto en Feyenoord. Dit keer gooit COPA het over een andere boeg. Voor het eerst lanceert het merk een voetbalshirt als ode aan het voetbal, the Beautiful Game! Ben je benieuwd naar de ins en outs van dit voetbalshirt. Check hieronder de details!

COPA Football All Black voetbalshirt en collectie

Het thema van het nieuwe COPA Football voetbalshirt is BLACK! Dit past perfect bij de tijd van het jaar. De dagen worden korter, het wordt eerder donker! Zwart is de kleur die perfect past bij de herfst- en winterdagen. Het nieuwe voetbalshirt van COPA Football werd vandaag gepresenteerd met de leus: ''We only come out at night. The days are much too bright'', wat overigens ook de titel is van het legendarische nummer van The Smashing Pumpkins. Het shirt is een ode aan alle supporters die hun club ook in deze winterse periode achterna reizen en ook tijdens de donkere dagen 100% achter hun club blijven staan. Awaydays it is! Het nieuwe COPA Football voetbalshirt is dan ook geheel in stijl van het thema. Het voetbalshirt is zwart en bevat dunne pinstripes. We gaven het net al aan. COPA staat bekend om de grote collectie retro voetbalshirts en dan mag een klassieke retro kraag met knopen niet ontbreken. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook nog eens uitgerust met een zwarte band en op de rechter borst prijkt het logo van het merk. De linker borst bevat een COPA CF badge, de imaginaire voetbalclub van het merk. Dit embleem bevat verschillende accenten van een voetballogo, zoals een schild, een lauwerkrans en sterren. De finishing touch bevindt zich op de achterkant van het shirt. Hier prijkt in een retro font een nummer 10, het nummer van de creatieve supporter!

Het voetbalshirt is niet het enige item uit de Copa Football Blackout collectie. Het merk heeft ook nog een crew neck sweater, een t-shirt en een cap gelanceerd, die geheel in de stijl van het thema zijn. Het t-shirt en de trui bevatten op het midden het COPA logo met daarboven vier sterren en een logo in de vorm van Coppa Italia badge. Deze komen ook weer terug op de cap.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het gave, zwarte COPA Football voetbalshirt uit de Blackout collectie en check ook de nieuwe voetbalshirts van Tibet.

COPA Football All Black voetbalshirt bestellen

Het nieuwe COPA Football Blackout voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 59,95. Hetzelfde geldt voor de trui. Het t-shirt heeft een prijs van € 39,95 en de cap is € 19,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe, zwarte COPA Football voetbalshirt exclusief in deze winkel!