13 oktober 2017

COPA Football lanceert viertal Away Days cult t-shirts

COPA Football heeft weer een aantal nieuwe t-shirts uitgebracht. Nu het bijna officieel herfst is, zou je zeggen dat het niet de perfecte tijd is om een lekkere zomerse t-shirts te presenteren. Voor de echte supporters maakt dit niks uit! Die staan in weer en wind hun ''cluppie'' in een t-shirt aan te moedigen. Laten de vier t-shirts die COPA deze week heeft gepresenteerd de perfecte gelegenheid daarvoor bieden en ook nog eens een betaalbare prijs hebben! Nieuwsgierig? Check hieronder de t-shirts en natuurlijk ook onze mening.

Direct de nieuwe t-shirts van COPA ontdekken? Check ze exclusief in deze winkel! 

COPA Away Days – Up Yo No Good T-Shirt

Een echte supporter reist zijn club altijd achterna. Verplichte buscombi, zelf rijden, met z'n allen in een bus, lopend, fietsend. De echte fan maakt het niet uit. Nu is het thema ''AWAY DAYS'' altijd hot en daar heeft COPA op ingespeeld met het lanceren van een zwart crew neck t-shirt met daarop een WILSON's bus met feestende supporters voor of na een wedstrijd in Engeland, die natuurlijk van plan zijn om zo goed of kwaad als het kan hun favoriete club aan te moedigen of...? Up to no good? Wat ons betreft altijd met de goede bedoeling. Goed shirt! Koop dit shirt voor een prijs van € 34,95 in deze SHOP!

COPA Wear Tyne Derby T-Shirt

Wie buiten Nederland een echte derby mee wil maken, moet zeker een keer de Wear Tyne derby tussen Newcastle United en Sunderland mee maken. Beide clubs ontlopen elkaar de afgelopen twee seizoen. Vorig seizoen acteerde Newcastle in de Championship en dit seizoen is het de beurt aan Sunderland. Desalniettemin hebben beide clubs het op het moment van schrijven al 155 tegen elkaar opgenomen in officiële wedstrijden. Toevalligerwijs ontlopen de club sinds de eerste derby in 1883 elkaar niks. Beide clubs wonnen 53 keer de derby en speelden 49 keer gelijk. Menig van deze derby's staan in het teken van clashende fans, pitch invasions en natuurlijk rivaliteit. Dit is ook te zien op het nieuwe t-shirt van COPA waarop de supporters van beide clubs pal tegen over elkaar staan. De foto op dit t-shirt betreft een afbeelding van studio Mirrorpix van de derby tussen beide clubs op 4 april 1980. Koop dit shirt voor een prijs van € 34,95 in deze SHOP!

COPA Terraces Photo T-Shirt

Een echte supporter wil de wedstrijd van zijn ''cluppie'' zo dichtbij mogelijk mee maken. Dat kan voor tv, maar dat is natuurlijk niet echt! In het stadion is beter en dan wil je lekker dicht bij het veld zitten. In het oude ''huis'' van NAC Breda in de Beatrixstraat kon dat. Als je in de huizen rondom de Beatrixstraat woonde, had je helemaal geluk. Dan kon je vanuit je zolderraam genieten van een avondje NAC. Het stadion met haar Engelse sfeer is echter ook geen straf. Vooral niet ter hoogte van de cornervlag, voor tegenstanders van de club uit Breda overigens wel. Voor geen een speler is het een pretje op minder dan een halve meter uitgescholden te worden. Je moet er tegen kunnen. Voor de supporters van de Eredivisionist was dit echter altijd genieten als wij dat mogen geloven. Vooral achter de boarding van Renault Janssen. Het nieuwe COPA t-shirt bevat een print met de kenmerkende sfeer in het het Engelse stadion van NAC! Top shirt! Koop dit shirt voor een prijs van € 34,95 in deze SHOP!

COPA Dalymount Park T-Shirt

Ben je in Dublin? Dan MOET je de thuishaven van Bohemians FC bezoeken. Niet alleen omdat in het stadion de oude stadionlampen van Highbury of de turnstiles van Old Trafford staan, maar vooral om het Britse sfeertje dat deze football ground met staantribunes uitstraalt. Het stadsbestuur wil de club graag een nieuw onderkomen bieden of wegpesten uit Dalymount Ground, tot ongenoegen van de supporters van de club. We hopen dat dit t-shirt een steuntje in de rug is van de supporters van de club die acteert op het hoogste niveau van Ierland en elf keer kampioen werd van Ierland. De afbeelding op het t-shirt bevat echter een afbeelding van de wedstrijd tussen Ierland en Italië op 5 februari 1985 op Dalymount Park. Deze vriendschappelijke wedstrijd werd door Italië met 2-1 gewonnen. Op het t-shirt prijken zowel de supporters als de spelers. Koop dit shirt voor een prijs van € 34,95 in deze SHOP!