28 oktober 2017

COPA lanceert Awaydays t-shirt en sweater als ode aan supporters

Net voor het weekend brengt COPA Football een ode aan alle supporters die hun club om de twee weken achterna reizen! Laat dat nu ook nog eens net op het juiste moment komen. Dit weekend wordt de klok een uurtje achteruit gezet en dat betekent de wintertijd weer ingaat. Dat betekent dat ‘’koning winter’’ voor de deur staat en dat het dus ook kouder wordt op de voetbalvelden. Speelt je club nu wekelijks oogstrelend voetbal en veegt het de tegenstander van de mat, dan is de niet erg. Vaker komt het tegenovergestelde echter voor. Voor de echte AWAYDAYS supporter, die in goede en slechte tijden zijn of haar club aanmoedigt, maakt het weer nooit wat uit. Het is juist de hele sfeer rondom de uitwedstrijden. Biertje in de bus, weggeduwd worden in een verlaten vak waar plaats gemaakt is voor de supporters van het uitspelende elftal, testen of het broodje bal net zo lekker is als bij je eigen club, club naar de winst schreeuwen en weer zuipend naar huis. Mooi toch? Aan al deze ECHTE Awaydays supporters brengt het vintage sportfashion merk COPA een ode met een nieuw t-shirt en een nieuwe sweater.

Het COPA Awaydays t-shirt en de trui hebben vrijwel hetzelfde design. Beide items zijn zwart en bevatten een ronde hals. De crew neck van de sweater bevat bovendien dunne ribbels en zogenaamde cuffs aan de onderkant, waardoor deze perfect aansluit op de armen. Over de borst van de sweater en het t-shirt staat de tekst AWAYDAYS. Copa zou Copa niet zijn als het hier nog een speciale twist aan heeft gegeven. De letters A van AWAYDAYS zijn afbeeldingen van snelwegen, wat symbolisch is voor de supporters, die hun club altijd achterna reizen en dus elke snelweg blind kennen. Voor het ontwerp en de designs van de t-shirts en sweaters van het merk, die ook de retro shirts van clubs als Barcelona, AS Roma en Inter Milan verzorgt, werkt het samen met verschillende vooraanstaande designers. Deze twee items zijn in het zogenaamde COPA LAB ontworpen. Zowel het Awaydays t-shirt als de sweater bestaan uit katoen, welke een super zachte touch hebben. Het geheim achter deze super zachte touch geeft het merk niet prijs. Waarschijnlijk veel liefde ;) Eerder deze maand lanceerde het merk ook al een speciale supporterscollectie! 

Zowel het nieuwe t-shirt als de nieuwe Awaydays sweater kan je vanaf nu kopen. De sweater heeft een prijs van € 59,95 en de prijs van het t-shirt is zoals van vrijwel alle t-shirts van het merk € 34,95. Beide items kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Check in de onderstaande online shop ook nog meer dan 200 andere t-shirts van het merk en ongeveer 20 andere crew neck sweaters. Directe levering gegarandeerd!

Koop het t-shirt in deze SHOP

En de sweater via deze SHOP!