3 augustus 2017

COPA Football lanceert twee fashionable box logo t-shirts

VAKANTIE alom in Nederland en België! Hoewel er juist in de vakantieperiode heel veel voetbalshirts worden gelanceerd, is dat met fashionable summer shirts wat minder. Deze worden juist wat vaker in het voorjaar uitgebracht. COPA Football heeft daar deze week een uitzondering op gemaakt. Niet dat de nieuwe shirts deze keer uitblinken door een fantastische all-over print. Juist niet, maar soms is less more. En dat is met de twee nieuwe t-shirts van het Nederlandse sportfashion merk dit keer het geval. Het merk heeft haar designers op een welverdiende vakantie gestuurd, maar niet voordat deze twee nieuwe brand t-shirts onder de aandacht worden gebracht. COPA heeft namelijk twee box logo t-shirts gelanceerd. Dit shirt is zowel in het zwart als wit beschikbaar en is niets meer en niets minder als een shirt met een print van het logo op de borst in een zwart vlak op het witte t-shirt en in een wit vlak op een zwart t-shirt. LESS IS MORE!

Ook andere voetbalmerken hebben dit concept toegepast en daarbij schijnt het kennelijk te werken. We zullen zien of het bij COPA ook gaat werken. Wij zijn in ieder geval fan! En de prijs van de shirts is ook niet verkeerd. De nieuwe COPA box logo t-shirts scoor je voor slechts € 34,95, evenals 200 andere t-shirts en minstens net zoveel retro shirts van het fashion merk in deze SHOP!

In september volgen er waarschijnlijk nog meer vette fashionable t-shirts of retro shirts van het merk. We zijn benieuwd!