9 augustus 2017

COPA Football lanceert nu ook t-shirts voor kinderen

Vorige week gaven de designers van het merk COPA Football nog aan op vakantie te gaan. De productie van nieuwe t-shirts heeft echter niet stil gestaan. Het Nederlandse voetbal merk heeft namelijk afgelopen week opnieuw nieuwe t-shirts gelanceerd. Met deze t-shirts richt het merk zich op een geheel nieuwe markt, namelijk op kinderen! Super vet! Tenminste dat vinden wij. Vanaf nu kunnen vaders hetzelfde COPA Football t-shirt dragen als hun zoon of dochter en andersom. Van negen (al bestaande) t-shirts heeft het merk een t-shirt in KIDS sizes of kindermaten uitgebracht. Naast de ''gebruikelijke'' maten S, M, L, XL en XXL zijn deze t-shirts nu ook beschikbaar in de maten 116, 128, 140, 152 en 164. En... als je geluk hebt, is eenzelfde t-shirt ook nog eens beschikbaar in babymaten. We bespreken hieronder een aantal van deze t-shirts, welke perfect zijn om als vader en kind te dragen. Vooral als je fan bent van de onderstaande clubs of landen.

Nederlands Elftal Captain t-shirt voor kinderen en volwassenen

Het befaamde captain/capitano/aanvoerder t-shirt van Oranje kan je nu ook in kindermaten kopen. Dit betreft het oranje t-shirt met op de linker mouw een print van de iconische Nederlands Elftal aanvoerdersband, welke de kleuren heeft van de Nederlandse vlag. De linker borst van dit t-shirt bevat een print van de vintage, oranje leeuw en op de achterkant van dit t-shirt staat een nummer 10. Deze nummer 10 heeft dezelfde stijl als de officiële bedrukking, die Holland had in 1974, het seizoen waarin de finale van het WK werd behaald. Ook voor baby's kan je overigens dit shirt kopen in de maten 68, 74, 80 en 86. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 34,95, voor kinderen € 32,95 en voor baby's € 29,95. SHOP dit t-shirt exclusief in deze SHOP!

Argentinië Captain t-shirt voor kinderen en volwassenen

Ook aan de Argentijnse vaders en zonen heeft men bij COPA gedacht. Het capitano t-shirt van het Zuid Amerikaanse land kan je nu ook kopen voor kinderen. Dit t-shirt is geïnspireerd door het voetbalshirt van Argentinië en bevat de kenmerkende licht blauwe en witte banen. De linker borst van dit t-shirt bevat een vintage Argentinië embleem en op de linker mouw bevindt zich weer een print van een Argentijnse aanvoerdersband. De achterkant van dit t-shirt bevat een nummer 10, welke in het land een legendarisch nummer is. Niet alleen Messi heeft dit rugnummer, maar in de jaren '80 had ook Diego Maradona dit nummer. Het t-shirt kan je vanaf nu kopen voor volwassenen, kinderen en voor baby's. SHOP het shirt exclusief in deze SHOP!

Italië Capitano t-shirt voor kinderen en volwassenen

Vanuit Zuid Amerika vliegen we weer naar Europa terug en wel naar Italië. De ''La Squadra Azzurra capitano t-shirts zijn er nu ook voor KIDS. Dit t-shirt is geïnspireerd door de voetbalshirts van het nationale elftal van de jaren '60 en '70. Uiteraard is dit t-shirt blauw en bevat het t-shirt een print van het Italië embleem op de linker borst. Boven dit embleem staan vier sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1934, 1938, 1982 en 2006. De linker mouw bevat weer een print van een aanvoerdersband en op de achterkant van het shirt staat nummer. Koop deze t-shirts vanaf nu exclusief in deze winkel!

 

Inter Milan en AS Roma t-shirts voor kinderen

We blijven even in Italië! Ook voor de twee clubs waarmee COPA een exclusieve samenwerking heeft, heeft het merk nu t-shirts voor kinderen gelanceerd. Dit betekent dat het merk nu ook KIDS captain t-shirts heeft voor AS Roma en Internazionale. Beide t-shirts zijn geïnspireerd door de voetbalshirts van de club. Het Inter shirt wordt gekenmerkt door de zwarte en blauwe banen met op de linker borst een print van de Inter badge. De achterkant van dit t-shirt bevat een retro rugnummer 10. Het AS Roma t-shirt is natuurlijk bordeaux rood met een oranje crew neck. De linker borst van dit t-shirt bevat de Coppa Italia badge en op de rechter mouw van dit t-shirt staat het logo van de club. Beide shirts van deze Italiaanse clubs hebben een print van een aanvoerdersband op de linker mouw. Check de unieke Inter Milan Copa collectie of de AS Roma Copa Football shirts. De prijs van de Roma en Inter captain t-shirts voor volwassenen is overigens wel € 39,95 en voor kinderen € 32,95. 

Barcelona COPA t-shirts voor kinderen en volwassenen

Het captain t-shirt van Barca is er vanaf nu ook voor KIDS. Het iconische shirt van de Catalaanse club bevat natuurlijk de Blaugrana banen en de linker borst van het t-shirt bevat het logo van de Spaanse club. De rechter mouw bevat een print van de aanvoerdersband van de club en deze band is geheel in stijl van de kleuren van de Catalaanse vlag. Opvallend genoeg hebben deze t-shirts geen rugnummer. Ook bij deze t-shirts geldt dat het shirt in de maten S, M, L, XL en XXL een prijs heeft van € 39,95 en voor kinderen € 32,95. SHOP deze t-shirts nu in deze winkel!