Tibet voetbalshirts 2018-2020

De nieuwe Tibet voetbalshirts voor de periode 2018-2020 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door het Nederlandse merk COPA Football en de Tibetaanse voetbalbond. Deze shirts werden al door het Tibetaanse elftal gedragen tijdens de wedstrijden om de ConIFA Cup, welke afgelopen zomer in Londen plaats vond. Dit was een toernooi onder de vlag van de Confederation of Independent Associations (ConIFA), waarbij landen aangesloten zijn, die niet lid zijn van de FIFA. In deze nieuwe voetbalshirts speelt het nationale elftal van Tibet ook de andere wedstrijden gedurende 2019 en 2020. Check hieronder alle details over het nieuwste thuisshirt en uitshirt van Tibet!

Tibet thuisshirt 2018-2020

Het nieuwe Tibet thuisshirt voor 2018-2020 is geïnspireerd door het design van de vlag van Tibet. In de vlag van Tibet staat een zon centraal met blauwe en rode zonnestralen. Dit zonnestralen design komt geheel terug in het voetbalshirt van Tibet en deze banen zijn evenals de banen op de vlag rood en blauw. Het voetbalshirt bevat zes rode stralen en deze staan symbool voor de zes oorspronkelijke stammen van het land: Se, Mu, Don, Tong, Dru en Ra. Het blauw tussen de rode stralen staat symbool voor de lucht. In de zonnestralen is op het voetbalshirt ook nog een print van ruiten verwerkt. Deze ruiten vormen de vogel uit het logo van de voetbalbond. Het logo van de Tibetan National Sports Association (TSNA) staat op de linker borst en de andere borst bevat het logo van het Nederlandse retro voetbalmerk COPA. Het merk is sinds 2011 kledingsponsor van het nationale elftal dat ook pas in 1997 het levenslicht zag. Verder bevat het tenue dit jaar een kleine V-hals en gevouwen kraag. De achterkant van het voetbalshirt bevat aan de bovenkant de naam van het land in een iconisch lettertype. Het thuistenue van het Tibetaanse elftal wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en de kousen van het tenue zijn een combinatie van blauw en rood.

Tibet uitshirt 2018-2020

Het Tibet uitshirt heeft deze jaargang ook een uniek design. Dit tenue is namelijk geïnsipireerd door de outfits die door de monniken in de Tibetaanse gemeenschap gedragen worden. Dit voetbalshirt is bordeaux rood en bevat dezelfde print van ruiten over het voetbalshirt. Het uitshirt is verder uitgerust met een klassieke polo kraag met knoopjes en de logo's van de TSNA en COPA staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de naam van het land op de achterkant van de tenues. Beide voetbalshirts van Tibet bevatten op de rechter mouw ook nog een speciale badge, waarin de vlag van het land verwerkt is. De uittenues worden compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje en bordeaux rode voetbalkousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Tibet tenues van COPA Football. Rondom deze nieuwe tenues heeft COPA ook een speciale casual- en trainingscollectie gelanceerd, waaronder een nieuw trainingspak.

Tibet voetbalshirt bestellen

De nieuwe Tibet voetbalshirts voor 2018-2020 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande SHOP. Hier kan je zowel het thuisshirt als uitshirt voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Beide shirts hebben een prijs van € 69,95 en in deze webwinkel kan je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook andere Tibet producten in deze online SHOP. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Tibet voetbalshirt altijd in deze SHOP!