Het PUMA X BALR. voetbalshirt

Vandaag besteden we ook aandacht aan het speciale Puma X BALR. voetbalshirt. Dit special edition voetbalshirt is de uitkomst van een samenwerking tussen Puma en het Nederlandse modemerk. Beide merken hebben de handen ineen geslagen en hebben vandaag een speciale football lifestyle collection gelanceerd. De eyecatcher van deze collectie zijn de nieuwe BALR Puma Future Netfit voetbalschoenen, maar het voetbalshirt ziet er ook gewoon goed uit!

Design Puma BALR. voetbalshirt en broekje

BALR. Is het door Demy de Zeeuw in 2013 opgerichte lifestyle merk, dat bekend staat om haar uitgebreide collectie kleding, accessoires en reisproducten, die wereldwijd door verschillende sterspelers gedragen en gebruikt worden en de nieuwe Puma X BALR. collectie combineert het beste van beide merken. Football performance en fashion zijn met elkaar gemixt en dit heeft onder een andere geresulteerd in een super vet streetwear voetbalshirt. Het Puma x BALR. voetbalshirt uit de capsule collectie heeft de bekende looks die we van de kleding van BALR. kennen. Het voetbalshirt is zwart en bevat een all-over hexagon print over het shirt. Dit hexagon design is afgeleid van de zeshoek van de panels van een voetbal en komt ook vaker terug in de kleding van het Nederlandse fashionmerk, dat tegenwoordig wereldwijd gekocht kan worden. De omranding van de zeshoek is uitgerust met de leus van het merk: LIFE OF BALR. Verder bevat het voetbalshirt een combinatie van een diagonale en rechte hals. In deze hals is het woordmerk van Puma Sportswear verwerkt. Op het midden van het tenue prijkt het logo van BALR. En op de rechterborst staat het Puma logo. De andere borst is uitgerust met een speciale BALR. Badge. Deze badge bestaat uit een bal met aan de bovenkant de leus van het merk en daaronder het oprichtingsjaar van BALR.: EST 2013. Bij het voetbalshirt hebben Puma en BALR. ook een voetbalbroekje gelanceerd. Dit broekje is zwart met op de pijpen de logo's van beide merken. Uiteraard zijn de tenues ook weer uitgerust met de performance technologie van Puma. Deze technologie wordt de Puma Dry Cell technologie genoemd en deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat je perfect in dit tenuetje kunt sporten.

We hebben ook nog een reactie van Demy de Zeeuw: '' Voetbal heeft voor miljoenen mensen over de wereld een belangrijke culturele invloed. Een wedstrijd houdt tegenwoordig niet op na 90 minuten, maar beheerst het hele leven. Onze samenwerking met PUMA is speciaal voor degenen die voetbal ademen en laat zien dat je zowel in als buiten het veld stijlvol voor de dag kunt komen.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van het special edition voetbalshirt.

PUMA X BALR. capsule collectie bestellen

Het PUMA BALR. Voetbalshirt en voetbalbroekje kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het voetbalshirt heeft een prijs van € 74,95 en het broekje is € 54,95. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en scoor je exclusief in de onderstaande winkel. Directe levering!

Bestel alle items uit de nieuwe capsule collectie exclusief in deze winkel!