28 december 2018

Het Japan trainingspak en trainingsshirt voor 2019-2020

Het nationale elftal van Japan draagt vanaf begin 2019 een geheel nieuw trainingspak en trainingsshirt. Adidas lanceerde afgelopen week namelijk een nieuwe trainingscollectie voor ‘’The Blue Samurai.’’ Het nieuwe trainingspak en shirt worden onder andere gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Azië Cup van 2019. Dit toernooi vindt vanaf januari plaats in de Verenigde Arabische Emiraten. Japan neemt het in de poulefase op tegen Oezbekistan, Turkmenistan en Oman. Check hieronder alles over het desig van het nieuwe trainingspak en trainingsshirt!

Japan trainingspak 2019-2020

Alle items uit de nieuwe Japan trainingscollectie zijn geïnspireerd door het nieuwe TIRO 19 template van adidas. Dit is een nieuw template van adi, welke we in meer trainingskleding van clubs en landen komend seizoen terug zien komen. Japan draagt komende periode zowel een grijs trainingspak als een zwart pak. We bespreken de details aan de hand van het grijze trainingspak. Het pak bestaat uit een trainingstrui en een strakke trainingsbroek. De trainingssweater is geheel grijs en bevat een ronde hals. Verder wordt de top gekenmerkt door de diagonale strepen aan de zijkanten van de top. Deze hebben een iets lichtere tint grijs. Deze zilverkleurige tint is ook weer te vinden in de drie adidas stripes op de schouders en mouwen. Op de borst staan de logo’s van de JFA (Japan Football Association) en adidas. Het Duitse sportmerk en de voetbalbond zijn sinds 1999 partners en het contract duurt in ieder geval nog tot 2022. Op het midden van de trainingstrui staat sponsor KIRIN. Adidas en de JFA hebben de training top ook in een versie met een hoge hals uitgebracht. Dit betreft de wintereditie van de Japan trainingstrui. Zowel de grijze als de zwarte training top kunnen gecompleteerd worden door een zwarte trainingsbroek.

Japan trainingsshirt 2019-2020

De nieuwe trainingscollectie bevat ook twee nieuwe trainingsshirts, namelijk een zwarte en grijze. Deze trainingsshirts zijn ook weer gebaseerd op het TIRO 19 template. De Japan trainingsshirts zijn uitgerust met een v-hals en de diagonale banen aan de zijkanten van het shirt. Bovendien bevinden de drie adidas strepen zich op de schouders. De logo’s van de voetbalbond, adi en KIRIN staan op dezelfde plek als op de training top! Uiteraard zijn alle items uit de nieuwe trainingslijn van adidas weer uitgerust met de adidas Climalite technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Japan trainingspak en trainingsshirt voor 2019-2020. Adidas lanceert geen nieuw voetbalshirt voor de Azië Cup van 2019. Dit betekent dat het Japanse elftal hetzelfde voetbalshirt draagt als tijdens het WK van 2018 in Rusland.

Japan merchandising bestellen

De nieuwe Japan trainingskleding voor 2019-2020 kan je niet in Europa bestellen. Ben je fan van het keurkorps van trainer Moriyasu en ben je op zoek naar een voetbalshirt, goedkoop t-shirt of een hoodie om het land mee aan te moedigen? Bestel het dan exclusief in deze winkel! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Japan shirt altijd in deze winkel!