24 januari 2019

Het Ayrton Senna Corinthians Eterno N98 trainingsjack 2019

We kwamen weer een super vet trainingsjack tegen. Hij is wat prijzig, maar design mag wat kosten. In oktober lanceerden Corinthians en Nike al een speciaal voetbalshirts als ode aan de overleden Braziliaanse coureur Ayrton Senna. Er bestaat echter ook nog een anthem trainingsjack. Dit jack dragen de spelers van Corinthians bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden in de Brasileirao Serie A in 2018 en 2019. Ook het trainingsjack is één en al een ode aan de in 1994 overleden autocoureur.

Het trainingsjack is in stijl van de iconische N98 trainingsjacks van Nike. Vorig seizoen waren de N98 jacks nog gedragen door de teams waarvan Nike kledingsponsor is. Afgelopen seizoen lijkt het sportmerk deze te vervangen hebben door de zogenaamde anthem jacks. Het verschil is dat de anthem jacks een baseball kraag hebben en de N98 jacks een hoge kraag. Het Ayrton Senna Corinthians jack heeft dus een hoge kraag en dit straalt natuurlijk ook echt vintage jaren '90 uit. Evenals het special edition Corinthians Ayrton Senna 3e shirt is het jack zwart met gouden details. Deze kleuren zijn geheel in stijl van de Lotus bolide waarin Senna in 1985 en 1986 reed. Het jack bevat tal van details. Op de rechter borst prijkt de handtekening van Senna met daaronder de jaartallen '88, '90 en '91. Dit zijn de jaartallen waarin de in Sao Paulo geboren coureur de Formule 1 won. De andere borst bevat het logo van Corinthians in het zwart goud en onder het logo staat de bijnaam van de Braziliaanse kampioen: Timão. De tilde boven de a is vervangen door de swoosh van Nike. De swoosh van Nike komt ook weer terug in de kraag en op deze kraag staat ook het cijfer 12, in dezelfde stijl als de nummer 12 op de wagen van Senna. Ook de achterkant van het jack bevat nog een aantal details. Op de achterkant van de kraag staat namelijk de tekst ''ETERNO'' in het goud. Daaronder bevindt zich een goud retro logo van Corinthians Paulista met daaromheen een lauwerkrans. Special edition is de trend en dat is met dit jack ook weer gelukt. Vorige week lanceerde Nike ook al een gaaf warming-up shirt voor Corinthians. 

Het jack bevat verder alle details van het N98 jack. Het trainingsjack bestaat voor 100% uit polyester en bevat aan de zijkanten twee zakken. Check hieronder nog meer foto's van dit super zieke trainingsjack Corinthians. Het jack kan je nu al bestellen. Dan moet je er wel wat voor over hebben. Het jack heeft namelijk een prijs van € 174,95!

Bestel het Corinthians trainingsjack exclusief in deze SHOP!