1 oktober 2018

Corinthians ''Ayrton Senna'' voetbalshirt 2018-2019

De Braziliaanse voetbalclub Corinthians heeft in samenwerking met de kledingsponsor Nike het nieuwe derde shirt voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. In dit speciale shirt is de topclub te zien tijdens de wedstrijden in de Braziliaanse Série A en tijdens de Braziliaanse beker. Het nieuwe shirt van ‘’Timão’’ is een eerbetoon aan een groots Braziliaans sportman. Dit keer is het echter geen voetballer die wordt herdacht, maar een Formule 1 coureur. De legendarische Ayrton Senna wordt namelijk geëerd met dit derde wedstrijdshirt. Het Amerikaanse sportmerk Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe shirt. Dit zijn zij namelijk al sinds 2015. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe shirt van de Braziliaanse kampioen? Check de details hieronder!

Corinthians Ayrton Senna derde wedstrijd shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe shirt van Corinthians is een eerbetoon aan de Formule 1 wereldkampioen uit 1988, 1990 en 1991. Echter, Senna verongelukte tijdens een race in San Marino in 1994. Het nieuwe tenue van Corinthians is gebaseerd op de formule 1 wagen van Ayrton Senna uit 1985 en 1986. Deze Lotus bolide was zwart met goud van kleur, net als het shirt van de Braziliaans kampioen. De basiskleur van het shirt is zwart versierd met gouden details. Over het shirt lopen horizontale lijnen. Deze zijn erg dun en goud van kleur. In totaal staan er 41 lijnen op het shirt. Deze staan voor de 41 overwinningen van Senna in de Formule 1.Ook het swoosh teken van Nike op de rechterkant van de borst is goud. Het clubwapen van Corinthians is aangepast aan het shirt en ook goud van kleur. Het nieuwe Nike shirt van de Braziliaanse club is gebaseerd op het Nike Vapor Aeroswift template. Dit template wordt gekenmerkt door de strip in de kraag van het shirt. Deze strip is zwart met goud gestreept. In deze kraag is ook de hashtag ‘’SENNASEMPRE’’ te zien. Het allermooiste detail van het nieuwe shirt van Corinthians is de handtekening van Ayrton Senna die op de plek van de shirtsponsor staat. Ook deze handtekening is goud van kleur.

Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Corinthians wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen met gouden details. Het nieuwe tenue van Nike is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat Fágner, Gabriel, Pedrinho, Jonathas en alle andere sterspelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. Check ook het thuis- en uitshirt van Corinthians voor het seizoen 2018-2019.

Corinthians voetbalshirt kopen

Het special edition Ayrton Senna Corinthians voetbalshirt kan je vanaf nu exclusief bestellen in de onderstaande winkel. Het shirt is wel vrij prijzig. Het shirt heeft namelijk een prijs van maar liefst € 189,95. Dan heb je wel een echt limited edition voetbalshirt. In deze shop kan je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een special edition Senna bedrukking. Het thuis- en uitshirt van de topclub uit Zuid-Amerika kan je ook bestellen in deze webshop.  Hier heb je ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met een naam en nummer van je favoriete voetballer van de Braziliaanse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Zuid-Amerikaanse voetbalshirts in DEZE WEBSHOP!