12 mei 2022

Corinthians uitshirt 2022-2023

Corinthians en kledingsponsor Nike hebben afgelopen week ook het Corinthians uitshirt 2022-2023 gelanceerd. In dit tenue speelt de club uit de staat São Paulo de Campeonato Brasileiro Série A en beker uitwedstrijden in 2022-2023. Het uittenue wordt ook door het vrouwenteam van de club gedragen. Een maand geleden lanceerden beide partijen al het Corinthians thuisshirt 2022-2023.

Het Corinthians uitshirt 2022-2023 is zwart en wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten met fading effect. Dit design is geïnspireerd door de kaart van de staat São Paulo. Verder is het Corinthians uittenue uitgerust met gouden details. De gouden accenten op het tenue verwijzen naar het glorieuze jaar 2012. In 2012 won de club de Copa Libertadores en de wereldbeker. In de finale van de Copa Libertadores versloeg Corinthians Boca Juniors over twee wedstrijden met 3-1 en in de finale van de wereldbeker voor clubteams was Corinthians te sterk voor Chelsea (1-0). De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen bevatten een gouden lijn. De swoosh van Nike prijkt in het wit op de rechterborst en de andere borst bevat de badge van de club. Het tenue bevat ook nog een aantal details. De binnenkant van de hals is uitgerust met de tekst: ''The Favela is here.'' De rugnummers op de achterkant van het voetbalshirt hebben dezelfde stijl als in 2012. In deze rugnummers is een tekst verwerkt: “Contra tudo e contra todos” (Tegen alles en tegen iedereen). Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met gouden accenten. De broekjes bevatten ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn ook zwart met gouden accenten.  Zoals alle Nike tenues zijn de Corinthians voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Corinthians uitshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Willian, Guedes, Maycon, Paulinho, Ramos, Bambu, Júnior Moraes en nog meer spelers.

Corinthians uitshirt bestellen

Het Nike Corinthians uitshirt 2022-2023 kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en heeft een prijs van € 89,95. In de onderstaande winkels vind je ook nog andere merchandising van de club en kun je je voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Corinthians voetbalshirt exclusief in deze Corinthians fanshop! 

of deze winkel! 

Corinthians uitshirt 2022-2023

Detail Corinthians uitshirt 2022-2023