Corinthians thuisshirt 2021-2022

Corinthians en Nike hebben nu ook het nieuwe Corinthians thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. De lancering van het nieuwe thuistenue volgt op de bekendmaking van het Corinthians uitshirt 2021-2022 twee weken geleden. In het nieuwe tenue speelt Corinthians Paulista de Campeonato Brasileiro Serie A, beker en Copa Libertadores thuiswedstrijden in de Neo Química Arena gedurende 2021-2022. Nike is sinds 2003 de kledingsponsor van de Braziliaanse club uit Sao Paulo.

Corinthians thuis shirt en tenue 2021-2022

Bij de club staat inclusiviteit hoog in het vaandel, waardoor de club een groot aantal fans heeft en één van de meest populaire clubs in Brazilië is. Dit is jaar is het tenue geïnspireerd door het barrière doorbrekende karakter van de club. De print op het nieuwe Corinthians tenue past hier dan ook perfect bij. Het Corinthians thuisshirt 2021-2022 bevat een print van gescheurde muren, geïnspireerd door de muren in de stad Sao Paulo. Het tenue is wit en bevat een design van afgebroken lijnen, die het gevoel geven dat de muren afbreken. Juist dit design brengt het voetbalshirt tot leven. Het tenue bevat nog meer zwarte accenten. De ronde hals is zwart en hetzelfde geld voor de band aan de onderkant van de mouwen en de band aan de zijkanten van het voetbalshirt. Ook de swoosh van Nike op de rechterborst is zwart. De andere borst bevat de badge van de club. De binnenkant van de hals bevat een taping waarin de leus: ''“Os Donos da Rua” is verwerkt. Dit betekent ''De bazen van de straat.'' De achterzijde van het tenue bevat aan de bovenkant de initialen van de club: ''SCCP.'' Ook de rugnummers op de achterzijde van het tenue bevat nog een detail. De rugnummers van de spelers hebben namelijk een speciaal lettertype, die ontworpen zijn door graffiti artiest Thiago Icone K.

Het Corinthians thuistenue 2021-2022 wordt gecompleteerd door een geheel zwart voetbalbroekje met daarop de logo's van de club en Nike. De kousen zijn wit en bevatten ook de initialen van de club. Alle Nike tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Deze technologie is in de stof van de tenues verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Corinthians thuisshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Luan, Dos Santos, Varanda, Vital, Otero, Jo en nog meer spelers.

Corinthians voetbalshirt kopen

Het Nike Corinthians thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Directe levering!

Bestel je Corinthians voetbalshirt exclusief in deze Corinthians fanshop! 

of deze winkel! 

Corinthians thuisshirt 2021-2022

Corinthians thuistenue 2021-2022