Corinthians draagt gruwelijk warming-up shirt in 2019

Corinthians heeft in samenwerking met Nike een super vet warming-up shirt gelanceerd. Dit inloopshirt werd door de nummer dertien van afgelopen seizoen voor het eerst gedragen in de voorbereiding op de oefenwedstrijd tegen Santos. Deze wedstrijd eindigde in 1-1. Het pre-match top wordt door ''Timao'' ook gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Brasileirao Serie A dit seizoen. Het shirt heeft hetzelfde template als het vorige week uitgebrachte warming-up shirt van SC International. We bespreken het design van het shirt hieronder!

Het nieuwe Corinthians warming-up shirt voor 2019 bevat een all-over print, namelijk de zogenaamde checkerboard print. Het shirt bevat namelijk een design van vierkanten in twee tinten bordeaux rood. Deze blokken hebben een vervagend effect en lopen in elkaar over. De blokken zijn zowel op de voorkant van het shirt, als op de achterkant en de mouwen aanwezig. Daarnaast zijn deze gruwelijke warming-up shirts van de club uit Sao Paulo uitgerust met een ronde hals. De rechter borst bevat de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2003 de tenues en trainingskleding van de club. Nike en Corinthians hebben sowieso al een goede reputatie als het gaat om het design van voetbalshirts. Vorig jaar brachten wij partijen met een super gaaf voetbalshirt een ode aan de inmiddels overleden autocoureur en Braziliaan Ayrton Senna. Het logo van de club staat op linker borst. Het warming-up tenue van Corinthians wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met gouden details. De logo's van de club en Nike op dit broekje zijn namelijk goud. Uiteraard zijn deze trainingstenues ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe inloopshirt van Corinthians, dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Pedrinho, Romero, Sornoza, Jadson en andere stersterpelers. Helaas kan je dit shirt vooralsnog nergens in Europa bestellen. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het overzicht hiernaast of hieronder of bestel het in deze winkel!