Het adidas Predator joggingspak in wit/zwart

Adidas lanceerde deze week een nieuwe collectie. Hierbij hoorde ook het Initiator voetbalschoenen pack. Eén van de bekendste schoenen van adidas is de Predator, maar de Predator is veel meer dan alleen een schoen. Het Duitse sportmerk brengt namelijk ook een gave ritshoodie met joggingbroek op de markt. In deze vette hoodie maak jij niet alleen de blits op het veld, maar heb je het ook lekker warm tijdens de aankomende winter. Ben je nieuwsgierig naar de details van de nieuwe adidas Predator ritshoodie? Check de details hieronder!

Wit/zwarte adidas Ritshoodie en joggingsbroek

De Nieuwe ritshoodie van adidas wordt ook wel joggingspak genoemd. Dit vanwege het enorme comfort waardoor je lekker kan chillen. Het nieuwe joggingspak bestaat uit een hoodie en een joggingsbroek. De hoodie met rits is gemaakt van 100% gerecycled polyester. Hierdoor doet adidas haar naam eer aan als milieuvriendelijk bedrijf. Net zoals bij de nieuwe Predator voetbalschoenen heeft ook de hoodie oranje accenten. Deze komen terug aan de bovenkant van de mouwen, net onder de schouders. Verder is de hoodie versierd met de kleuren zwart en wit. De body van de hoodie is zwart. Dit geldt ook voor de binnenkant van de capuchon. De schouders van de hoodie, de mouwen, de zijkanten en de buitenkant van de capuchon zijn wit van kleur. Natuurlijk komt het adidas performance logo ook terug. Deze is, in het wit, te zien op de rechterkant van de borst. In een stoer lettertype prijkt de naam ‘’PREDATOR’’ op de linkerkant van de borst. Aan de zijkanten van de hoodie zitten diepe zakken zodat je je sleutels en telefoon ook meekunt nemen wanneer je deze hoodie draagt. Zoals eerder al genoemd, is deze hoodie weer zo gemaakt zodat je er lekker in kan chillen. Dit komt door de Regular fit van de hoodie.

Een joggingspak is natuurlijk niet compleet zonder stoere broek. De joggingsbroek van dit pak is voornamelijk zwart van kleur met oranje details. Deze oranje kleur komt terug in de adidas strepen aan de zijkant van de broekpijp en in het adidas performance logo op de linker broekpijp. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische band. Hierin is de naam van het Duitse sportmerk te zien. Door deze elastische band sluit de broek nauw rond je lichaam voor optimaal comfort. Verder is de broek ook ontworpen met taps toelopende pijpen met enkelritsen. Hiermee kun je de broek gemakkelijk aantrekken. De trainingsbroek is uitgerust met ritszakken in de zijnaden waardoor je ook hierin je belangrijke spullen mee kunt nemen.

Net als de hoodie is ook de broek gemaakt van gerecycled polyester om grondstoffen te besparen en uitstoot te verminderen. Ook is het gehele trainingspak dubbelgebreid en uitgerust met Climalite materiaal. Hierdoor is dit pak niet alleen geschikt om in te chillen voor de bank maar kan je er ook in sporten en bescherm dit pak je tegen de regen. Check hieronder nog een foto van het gave joggingspak van adidas!

Adidas joggingspak kopen

Wil jij in de winter schitteren op het voetbalveld? Aarzel dan niet en bestel dit gave trainingspak in de onderstaande webshop. Op dit moment is het trainingspak nog alleen te koop voor kinderen in de maten (110, 116, 128, 140, 152, 164, 176) Het grote voordeel van dit trainingspak is dat het los te koop is. De prijs van de hoodie is € 54,95 en de broek is te koop voor € 39,95 totaal heeft het pak dus een prijs van € 95,- Check de onderstaande webshop ook voor andere Predator producten. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Predator joggingspak in de ADIDAS SHOP