30 juli 2017

Hertha BSC lanceert voetbalshirt ter ere van 125 jarig bestaan

Hertha BSC bestaat dit jaar ook 125 jaar en ter ere daarvan lanceert de club komend seizoen een speciaal shirt. Fans hadden de mogelijkheid het design van dit shirt te bedenken/ontwerpen. Uit alle inzendingen koos Hertha BSC zes mogelijke designs, waarop de fans van de Duitse club hun stem uit kunnen brengen. Het winnende shirt is inmiddels officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. Het nieuwe voetbalshirt van Hertha BSC wordt alleen gedragen in een oefenwedstrijd komende zomer en wordt misschien in een aantal wedstrijden gedurende 2017-2018 gedragen. Check hieronder alle details van dit limited edition voetbalshirt van Hertha.

Hertha BSC tenue 125 jarig bestaan

Het nieuwe Hertha BSC shirt ter ere van het 125 jarig bestaan is geheel wit en bevat blauwe accenten. Zo is het shirt uitgerust met een blauwe v-hals en komt deze kleur ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de all-over print van bezienswaardigheden van de stad Berlijn. Zo zien we op het shirt de Brandenburger Tor, het Olympisch Stadion en Fernsehturm. De rechter borst bevat de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1999 kledingsponsor van de club en blijft dit in ieder geval nog tot 2025. Op de andere borst prijkt het logo van de club uit Berlijn en op het midden van het jubileum shirt staat het logo van shirtsponsor bet-at-home. Bovendien bevat het shirt aan de achterkant een verwijzing naar het 125 jarig bestaan. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met witte details. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van dit limited edition tenue.

De Hertha BSC tenues zijn door Nike uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling,ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit tenue wordt gedragen door spelers als Haraguchi, Kalou, Weister en andere sterspelers. Check ook de eerder gepresenteerde thuisshirts en uitshirts van de club uit de Duitse hoofdstad.

Hertha BSC voetbalshirt kopen

Het shirt ter ere van het 125 jarig bestaan van Herta kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is €84,95 en dit voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen. Wil je andere producten van de club kopen? Check het overzicht met Hertha BSC producten hiernaast of hieronder. Directe levering. 

Koop het nieuwe Hertha BSC shirt exclusief in deze SHOP