29 juni 2017

Hertha BSC uitshirt en 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe Hertha BSC uitshirt voor 2017-2018 is officieel gelanceerd door de Bundesliga club en kledingsponsor Nike. Dit shirt wordt door Hertha BSC gedragen tijdens de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League wedstrijden gedurende dit seizoen. Het nieuwe uitshirt van de club uit Berlijn is een ode aan het 125 jarig bestaan. De club die haar thuiswedstrijden speelt in het Olympisch Stadion in Berlijn werd namelijk in 1892 opgericht. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt van de club die afgelopen seizoen als zesde eindigde in de Bundesliga.

Zwart Hertha BSC uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Hertha BSC uitshirt voor 2017-2018 is dit seizoen overwegend zwart en bevat gouden accenten. De gouden accenten komen terug in de swoosh van Nike en de omranding van het logo van de club op de borst. Nike verzorgt sinds 1999 de tenues van de club en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2025. Het nieuwe shirt waarin de uitwedstrijden worden gespeeld, bevat bovendien blauwe accenten. Deze blauwe tinten zijn uiteraard geïnspireerd door de clubkleuren van Hertha BSC. Deze details komen terug in een strip aan de achterkant van de crew neck en in een band aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze band zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Op het midden van het nieuwe tricot van de Duitse club prijkt het logo van sponsor BET-AT-HOME.com en de linker mouw is uitgerust met het logo van een nieuwe subsponsor: TEDi. Op de achterkant van het nieuwe shirt prijkt de naam van de stad, waarin de club haar thuiswedstrijden speelt: BERLIN. Het nieuwe Hertha BSC uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten een blauwe strip. Op de broekjes prijken bovendien de logo’s van de club en Nike. 

Rood Hertha BSC 3e shirt 2017-2018

Hertha BSC heeft dit seizoen ook een alternatief uitshirt of 3e shirt. Dit shirt draagt de club vooral tijdens de uitwedstrijden in Europa en in de beker. Dit shirt is overwegend rood met een flitsend design over de mouwen. De mouwen bevatten namelijk een zwart vlak, welke op het midden overlopen naar de rode kleur van het shirt. Verder is dit seizoen uitgerust met een ronde hals en prijken de logo's van de club, Nike en de hoofdsponsor op dezelfde plek op het shirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een rood broekje met zwarte accenten en rode kousen met dezelfde details.

De nieuwe Hertha BSC tenues zijn ook uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe thuisshirt van Hertha BSC!

Hertha BSC uitshirt en tenue kopen

Het zwarte uitshirt van de club uit Berlijn kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In de onderstaande online winkels kan je het voetbalshirt van Hertha ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Hertha BSC shirt in DEZE SHOP!

of in deze winkel! 

of deze STORE