29 juni 2017

Hertha BSC thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Hertha BSC is vandaag officieel bekend gemaakt door de Duitse club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe shirt speelt Hertha BSC de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League wedstrijden in het Olympisch Stadion in Berlijn gedurende 2017-2018. Hertha BSC eindigde afgelopen seizoen op een zesde plaats in de Bundesliga, waardoor het komend seizoen Europees voetbal speelt. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van Hertha. Sinds 1999 hebben beide partijen een samenwerking en deze duurt in ieder geval tot 2025. Check hieronder de details van het nieuwe shirt van de Dutise club.

Hertha BSC thuis tenue 2017-2018

Het Hertha BSC thuisshirt voor 2017-2018 wordt ook dit seizoen gekenmerkt door de blauwe en witte banen over de body van het shirt. Deze banen zijn wat dunner dan het shirt van afgelopen seizoen. De mouwen van het shirt zijn geheel blauw en verder is het shirt dit seizoen uitgerust met een crew neck. De achterkant van deze ronde hals bevat een zwarte strip en de achterkant van het tenue bevat een wit vlak, waarin de naam en de nummers van de club staan. Bovendien is het shirt uitgerust met gouden details. Deze gouden details zijn een ode aan het 125 jarig bestaan van de club. Hertha BSC werd op 1892 opgericht en bestaat dit jaar dus 125 jaar. De gouden details komen terug in de swoosh van Nike op de rechter borst en ook de omlijning om de logo van Hertha BSC op de linker borst is goud. Hoofdsponsor van Hertha BSC is bet-at-home, welke op het midden van het nieuwe tenue prijkt. Subsponsor TEDi versiert vanaf dit seizoen de linker mouw. Verder zijn de zijkanten van het nieuwe Hertha BSC shirt uitgerust met een speciale strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie.

De Hertha BSC voetbalbroekjes zijn blauw en bevatten aan de zijkanten een strip. Bovendien staan op de shorts de logo’s van de club en Nike. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn ook een combinatie van blauw en wit. Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe Hertha BSC tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Kalou, Haraguchi, Brooks, Weiser, Ibisevic, Duda en andere sterspelers. Check ook het zwarte uitshirt van Hertha BSC. 

Hertha BSC voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hertha BSC shirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kan je het nieuwe tenue van Hertha BSC ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van een van de sterspelers van de club. Wil je andere Hertha BSC producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Hertha BSC shirt in DEZE SHOP!

of in deze winkel! 

of deze STORE