9 oktober 2019

Groen Italië trainingsjack 2020-2021

De nieuwe Renaissance collectie van Italië is gisteren officieel gelanceerd en bevat ook twee vette trainingsjacks! Het ene trainingsjack betreft het zogenaamde anthem jack. Dit is het trainingsjack dat door het Italiaanse voetbalelftal wordt gedragen tijdens de opkomst op het veld en het afspelen van het volkslied voorafgaande aan de Euro 2020 wedstrijden en andere interland gedurende 2020-2021. Het andere trainingsjack is meer een retro jack, dat niet door de spelers gedragen wordt, maar wel een fantastische toevoeging is op de nieuwe Renaissance lijn van Puma en de Italiaanse voetbalbond! Check!

Het Italië anthem trainingsjack voor 2020-2021

Zoals de gehele nieuwe lijn van het Italiaanse voetbalelftal is het Italië anthem trainingsjack voor 2020-2021 ook geheel in Renaissance stijl. Dit komt met name terug in de all-over print over de mouwen. De Renaissance print op het jack staat symbool voor de historie en de toekomst van La Squadra Azzurra. Het trainingsjack heeft bovendien een stijlvolle kleur donkergroen. Deze kleur is weer geïnspireerd door het voetbalshirt dat door het Italiaanse voetbalelftal eenmalig gedragen werd in de interland tegen Argentinië op 5 december 1954, welke met 2-0 gewonnen werd. In deze wedstrijd droeg het Italiaanse elftal een groen thuisshirt. Jeugdelftallen van Italië speelden vroeger wel in het groen. De reden hiervoor was dat de jeugdspelers gemotiveerd werden om in het blauw van het vlaggenschip van Italië te (gaan) spelen. Het trainingsjack bevat verder gouden accenten. Het Puma logo op de rechterborst is goud en hetzelfde geldt voor het embleem van de Italiaanse bond op de andere borst. De gouden details staan weer symbool voor de 4 WK's en 1 EK die Italië gewonnen heeft. Het nieuwe Italië anthem jack bevat verder de gebruikelijke kenmerken. Het jack heeft een hoge hals met doorlopende rits en de zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken. De mouwen van het trainingsjack betreffen strakke raglanmouwen.

Italië retro ICON trainingsjack

Het andere Italië trainingsjack betreft een meer retro achtig, door de jaren '90, geïnspireerd trainingsjack. Dit jack wordt het anthem trainingsjack genoemd en is ook groen met een blauw v-vlak over de borst. De mouwen bevatten diagonale rode banen. Het Puma logo op de borst betreft het Puma Sportswear logo en het logo van de Italiaanse bond betreft het reguliere logo. In tegenstelling tot het embleem op het anthem trainingsjack is dit logo niet geheel goud. Ook dit trainingsjack bevat een hoge hals en twee zakken aan de zijkanten. Het icon trainingsjack van Italië kan perfect gecombineerd worden met de zogenaamde Icon trainingsbroek, welke hetzelfde retro achtige design heeft. Check ook het nieuwe Italië trainingspak of joggingspak voor 2020-21.

Italië trainingsjack bestellen

De nieuwe Italië trainingsjacks voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het anthem trainingsjack is € 89,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het Icon trainingsjack is € 69,95 en is ook beschikbaar in dezelfde maten. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze nieuwe Italië jacks in deze SHOP

of deze winkel

of bestel andere retro jacks van Italië in deze winkel!